Я зносила біле взуття на другий рік і виглядав, як я купив їх вчора.

Ось деякі неприємні поради. Якщо ви придбали білі кросівки і бояться отримувати їх брудно, почекайте тиждень. Тоді ви не подбаєте, що вони виглядають як. Для того, щоб отримати біле взуття. Сьогодні я збираю вам, як очистити біле взуття, щоб вони триватимуть протягом багатьох років. Є кілька ефективних домашніх засобів. Наприкінці статті я залишаю хак, який Захист білого взуття від швидкого забруднення Це полегшить очищення. Що таке взуття?

666866

Зробіть розчин 200 мл теплої води і 1 ст.л. соди. Застосувати суміш для забруднених ділянок взуття і чекати на висихання продукту. Сода замочить бруд. Після цього буде щітка сухого порошку з щіткою або зубною щіткою. Так ви можете очистити текстильне біле взуття, шкіряні вироби та замші.

2 ст.л. л оцту в склянці води. Замочити гангу в розчині і натерти її білим взуттям. Так ви можете ретельно очистити лак взуття, шкіра, замші і навіть оксамиту.

Міцелярна вода є одним з ефективних засобів, які забуті. Зняття макіяжу ефективно видаляє помаду і туші, тому чому б не боротися з брудом на білому взутті? Вода міцеляра особливо хороша. Просто протерти брудну поверхню.

Крім домашніх сумішей можна скористатися улюбленою зубною пастою, яка відмінно справляється з очищенням і знаходиться в кожному будинку. Також можна купити меламінову губку, яка буде впоратися з деякими плямами, або протерти взуття лимонним соком.

Перед тим як принести біле взуття до шейму, купити в будь-якому магазині обладнання репелент У той же день я купив взуття. Не існує різниці між засобами, тому будь-який

Суть дії полягає в тому, що інструмент заповнює пори в матеріалі взуття і відштовхує воду і будь-який бруд. Тому взуття буде залишатися чистим довше, його доведеться чистити рідше, і тому взуття прослужить довше.

Всі перераховані вище кошти можна легко мити і жовтуватими шнурками. В цілому взуття можна добре промити в пральній машині, але після декількох миття вам доведеться сказати прощастить до вашої улюбленої пари. Як виглядаєте після білого взуття?