20
Омлет "Торнадо" в сковороді, який бере всі сорбції
З тих же продуктів можна зробити блідо-сніданк і створити сніданок, який буде приємно їсти. Тексти пісень, а це означає: Але ви повинні, тому що це смачно. Сьогодні хочу розповісти про те, як зробити омлет з яєць і молока в сковороді. Є багато різних відео YouTube про вуличну їжу в різних країнах. Так я прийшов в рецепт, що я хотів зробити прямо. Це торнадо омлет у корейці.
Яєчні та молочні омлети в сковороді є фактично сутністю вуличної їжі в швидкому приготуванні. Але тут не можна проїхати розкішним сервіруванням. корейськи зазвичай прикріплюють велике значення для краси страв. Вони мають рисові ведмеді під омлетом ковдру, потім у них кішка-подібна кавова піна. Я сумніваю, що корейці варять омлет з молоком, але раджу додавати 50 мл за ніжний смак і приємний колір страви. Покажіть, як корейці вдається зробити ідеальний омлет, і в кінці статті я залишаю відео рецепт.
інгредієнти
Підготовка
Краса омлета полягає в тому, що його можна зробити солодким, і додати сир або ковбасу. Є багато способів доповнити смак. І форма просто вигляд. Як пообіцяв, я залишаю відео тут. Не забудьте поділитися враженнями в коментарях.
про:blank
Я сподіваюся, що ви зможете повторити пару розумних вуличних кухарів. Дуже цікавим і водночас простим. Вам подобається омлет або без молока?
Яєчні та молочні омлети в сковороді є фактично сутністю вуличної їжі в швидкому приготуванні. Але тут не можна проїхати розкішним сервіруванням. корейськи зазвичай прикріплюють велике значення для краси страв. Вони мають рисові ведмеді під омлетом ковдру, потім у них кішка-подібна кавова піна. Я сумніваю, що корейці варять омлет з молоком, але раджу додавати 50 мл за ніжний смак і приємний колір страви. Покажіть, як корейці вдається зробити ідеальний омлет, і в кінці статті я залишаю відео рецепт.
інгредієнти
- 4 яйця
- 50 мл молока
- 1 ст.л. рослинної олії
- сіль
Підготовка
- Збити яйця з королою, виделками або бамбукові палички. Насправді, знайти кілька паличок з доставки їжі. Вони є основним інструментом, що дає омлету форму торнадо.
- За смаком посолити яйця і додати або не додати молоко. Я додаю, що з вершками або молоком, омлет набуває ніжний молочний смак і стає більш пишним приготуванні. В цілому краще збити яйця, чим більш пишні омлет вийде.
- Добре прогріваємо каструлю рослинною олією. Потім залийте омлет в каструлю. Коли яйця починають захоплювати, бамбукові палички захопити омлет з двох країв і злегка перекручувати палички по колу.
- Таким чином утворюються красиві складки, поступово яйця підвійдуть по краях. Тримайте палички і запустіть їх знову.
- Коли омлет готовий, варимо зверху м'яч рису і поливаємо його соусом. Дивитися прохолодно.
Краса омлета полягає в тому, що його можна зробити солодким, і додати сир або ковбасу. Є багато способів доповнити смак. І форма просто вигляд. Як пообіцяв, я залишаю відео тут. Не забудьте поділитися враженнями в коментарях.
про:blank
Я сподіваюся, що ви зможете повторити пару розумних вуличних кухарів. Дуже цікавим і водночас простим. Вам подобається омлет або без молока?
Як відреагувати Сестра, щоб приїхати Empty-Handed
російська варта знає, як зробити ласощі від банальної туші, яка буде похвалитися навіть високим суспільством