Як відреагувати Сестра, щоб приїхати Empty-Handed

Коли сестра і її дитина, дивнийЦе сумний. Він стає навіть сумним, що вона приходить до вас не з великого бажання, але з потреби. Як, то можна відмовитися? Приблизні родичі повинні підтримувати один одного, особливо в складних разів.

Але є причини для всього. І якщо на перший погляд ситуація неоднозначна, дивлячись на неї з іншого кута, можна помітити цікаві деталі. Це те, що сталося з нашим читачем, який не знає, як довго вона зможе перенести свою сестра. Відносні засоби іноді дуже характерні.

Моя проблема - моя сестра і її сім'я, що я вже досить втомився. Ви бачите, вони не мають нормальних відносин до особистих кордонів. Як кажуть, «симпатична гірша, ніж крадіжка». Незабутні гості гірше татара.

Моя сестра і я народилася і піднялася в сільській місцевості. Я переїхав до одного міста, а потім до іншого. Одружена, мала сина. Я переїхав до столиці. Диван. І вона залишається в одному місці. Наречена вона була одружена, також подарувала дитину, гарну дівчину. Але тепер вона живе з матір'ю, в домашніх умовах з батьками чоловіка. Ви знаєте, що це подобається.

Мій чоловік і я розірвав як друзі. Він залишив мені гідну однокімнатну квартиру в гарному районі. Тепер це допомагає мені і синові гроші. Більшість грошей, таких як ремонт, прийшли з нього. По суті, щоб бути чесним, я не тримаю грою проти нього. Дорослим, ви повинні розуміти.

Як виходить, не всі виростають таким же чином. Я хочу, щоб побачити, як живуть місцеві жителі. Купити щось і все. Звісно, вся родина, що перебуває у мене. Ще раз, квартира велика, але тільки одна кімната. З якоїсь причини його змінили минулі власники.

І уявіть, що Я лежаю на моєму ліжку, мій син спить в своєму ребері, і мої родичі сидять на коць. Бог знає, де вони знайшли їх. Як було в дев'ятих, пам'ятайте? Вони навіть залишили ті корти в пансіоні на другому відвідуванні. "Для майбутнього" кажуть. Дуже ебать хороший.

І прийшов перший раз, це все ще так. Вони привозили їжу, речі з села. Просив мене зв'язатися з деякими родичами через відео чат. Я не пам'ятаю їх, коли я ходив під столом. Чому б я? Ну, приїжджайте, для кліща і як ностальгія погодилися до цього.

А потім вони прийшли порожнім. Легко, щоб говорити. І я повинен купити крупу. Це не про гроші, але про принцип. Попри те, що моя сестра варилася і мила посуд. У сільському житті вчили її. Але я шкодую, це не готель. Я не збираю гроші, тому подбати про їжу. І його брат-в-право загиблого. Він хоче м'яса, ви бачите.

Одного разу моя сестра звернулася до розмови. Я шкода і шкода для частих відвідувань. Але, він каже, що ви повинні відійти від вашої матері-в-прави протягом декількох днів, інакше ви можете дійсно піти божевільний. Постійні замовлення, багато роботи, лікуючи їх як службовці. Тут великий місто, нові емоції. Краса, коротко.

Як відреагувати Сестра, щоб приїхати Empty-Handed Р

Хоча ми говорили відкрито, я не говорив її секрет. Що таке, чоловік дуже схожий на мій погляд. Просто поза. Хіба христина і муа. Але навіть цей стан справ не до моєї кришки. Особливо коли ви прокинулися вранці, і вони на ногах. І ви не розумієте, що відбувається: чому Слава повертається в квартирі, і навіть в сім'ях.

Недавно, перед їх приходом я відмовляла сестри. Проживання в готелі. Так ріг в трубі стояв на хвилину. Але я стояв мій землі. Часом після того, як мій мама назвав, всі з тим же позовом. Це, хто піднявся і піднімається, і так далі. Місто підняв мене і я був трохи більш, ніж я був.

Я не знаю, як ви можете бути такими. Я прийшов до них з усім серцем, навіть хорошим готельом. Не дорогі і комфортні. Чому я з мною? А якщо немає грошей, то сидять в с., перетворюйте хвости биків. Не мій недолік я отримав краще життя. Я не хочу піти в село, щоб дихати повітря. Не запрошують гостей!