Доктор Комаровський пояснює, як правильно включити кондиціонер

Увімкнення тепла, люди встановлюють кондиціонери в домашніх умовах і на роботі. Цей літо дійсно аномально гаряча. Так охолоджувач був майже вимушеним придбанням. Тільки тут часто це через те, що ви можете хворіти навіть на спекотний літній день. Щоб запобігти виникненню, потрібно знати. Як правильно включити кондиціонерй Головною інформацією є відомий український лікар Євген Комаровський.

р.

Не так давно я мав провести тиждень в квартирі з встановленим кондиціонером. Спочатку я був щасливим, оскільки температура зовні вікна була стабільна вище 30 градусів. Однак на першій ніч я зрозумів, що відносини з кондиціонером індивідуальні.

Приміщення використовується для встановлення температури пристрою не вище 21-22 градусів. Я мав спати під зимовою ковдрою, щоб адаптуватися до неприродної прохолоди. Коли ви прокидаєте, ви відчуваєте, як холодна кімната. Однак сусід не відчуває цього: він комфортний.

р.

Це точно те, що доктор Комаровський каже в його останню посаду Instagram. Температура кондиціонера повинна регулюватися, орієнтуючись на ваші почуття. Однак потрібно розуміти, що різкий стрибок від нестерпного тепла до 18-градусний оазис може вплинути на благополуччя. Іншими словами, це ще один стрес для тіла.

Якщо ви живете в одному, стабільні умови, судини будуть важко реагувати на різкі зміни навколо вас. Якщо ви загартовуєте, практикуйте контрастні душові кабіни, завжди одягайте на погоду, ваша судинна система буде реагувати на стрибок нормально. Але в будь-якому випадку краще не ризикувати знову і знизити температуру кондиціонера поступово.

Це особливо важливо, якщо є діти в квартирі. Євген Комаровський радить зменшити температуру не більше 5-7 градусів порівняно з температурою зовні вікна. При адаптації до нових умов температура може бути зменшена на пару градусів.

Крім того, потрібно розуміти не тільки як правильно включити кондиціонер, але і як подбати про приміщення, в якому він знаходиться. Перш за все, важливо своєчасно провітрювати. Також необхідно стежити за рівнем вологості в будинку, так як кондиціонери часто пересушують повітря.

Звичайно, не варто сидіти і спати безпосередньо під кондиціонером. Нещодавно я побила це правило і вранці відразу відчував біль в горлі. Не потрібно ставити тіло на ризик. Оптимальна відстань між особою і кондиціонером не менше 1,5-2 метрів.

Я також хочу нагадувати вам, що час від часу кондиціонер повинен бути очищений від накопиченого пилу всередині нього. Особлива послуга зазвичай називається для цього. Однак, можна усунути всі бруду без труднощів і своїми руками. Якщо ви раніше не зробили, прочитайте наші детальні інструкції за посиланням.

Я знаю, що кондиціонер не доступний для всіх. Ускладнений час може допомогти хороший старий вентилятор. І можна також вставити вікна зсередини спеціальними плівками, щоб квартира не перегрівалася. Скарга цього? До речі, для того ж, використовуйте звичайний блістерний фільм.

У вас є кондиціонер і які температури ви зазвичай встановлюються? Обов'язково зв'язатися з нами

Категории

Смотрите также

Новое и интересное