21
Завтра я збираюся шашлики, я готую огірки в пляшці, і я збираюся взяти світову закуску в пляшки.
Мариновані огірки в пляшці прості і смачні закуски. Щоб приготувати їх, ви будете приймати тільки пару хвилин, і будь-яку страву з медово-овочевим укусом стане набагато апетитніше.
Власне пластикова пляшка тут не обов'язково. Якщо є відповідні банки або харчові контейнери, краще замінити їх. У захисті пляшки я скажу, що після використання такі контейнери можна відразу відкинутися без перемивання. І це також корисно для пікніки огірків під час пікніки або на дачі.
інгредієнти
Підготовка
Раніше ми сказали, як варити огірки без оцту і стерилізації на зиму. Вони смакують як маленька солона, але більше хрустких і ароматних. Вони легко готувати і добре зберігати.
Власне пластикова пляшка тут не обов'язково. Якщо є відповідні банки або харчові контейнери, краще замінити їх. У захисті пляшки я скажу, що після використання такі контейнери можна відразу відкинутися без перемивання. І це також корисно для пікніки огірків під час пікніки або на дачі.
інгредієнти
- 4-5 огірків
- 2 ст.л. рослинного масла
- 2 ст.л. соєвого соусу
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ч.л. меду або цукру
- 2-3 зубчики часнику
- 1 ч.л. солі
- чилі
- Феннел
Підготовка
- Наріжте огірки «податки» і поріжте їх кільцями товщиною 1 см.
- Приготувати маринаду. Для цього змішайте 2 ложки соєвого соусу і рослинного масла.
- Вичавити і додати в маринадний сік з половини маленького лимона.
- Покладіть ложку меду, сіль, перець і подрібнений часник. При бажанні додайте скибочку дрібно свіжим кріпом. Подивляйте його акуратно.
- Помістіть огірки в будь-якому зручному контейнері, де їх можна добре затінити. Це може бути з кришкою, харчова ємність, мішок або пляшка, як на фото. Хто комфортний і що в руці в даний момент.
- Залийте огірки з маринадом. Так, щоб маринад рівномірно розподілився над поверхнею огірків.
- Додайте до холодильника 2-3 години.
- В холодильнику до ранку і замочений в кисло-солодкому маринаді став м'яким і неймовірно смачним. Єдина проблема недостатньо. Натюрморт перед обідом. Далі я буду робити дві або три порції.
р. - Смачні та успішні кулінарні експерименти!
Р
Раніше ми сказали, як варити огірки без оцту і стерилізації на зиму. Вони смакують як маленька солона, але більше хрустких і ароматних. Вони легко готувати і добре зберігати.
Що подарувати Toxic Друг Коли ви бачите Його Lies
Малини для тар, зібраних для співу птахів, традиційного десерту, подаються під час чаю.