Що подарувати Toxic Друг Коли ви бачите Його Lies

Постарші ви отримуєте, краще ви починаєте розуміти людей навколо вас. Читати їх, аналізувати поведінку, спосіб мовлення та інших функцій. Не дивно, що навіть кришка людини, з якою ви спілкувалися протягом тривалого часу, очевидно, що важко вірити. Але чому близькі друзі або родичі брехні і, головне, що робити про це? Сьогодні видання. "Сайт" Запрошує нас до спекуляції на предметі.

Легендарний Володимир Висоцький має глибоку пісню про другу. «Якщо один раптом не один або ворог, то це буде. Якщо ви не знаєте, якщо він добре або погано. Потягніть хлопця в горах, зробіть ризики, не залишайте його самостійно. Він буде в одному з вами, ви будете розуміти, хто він, sang знаменитий бард.

Вона сказала, що друг відомий в неприємності. Це правда, що він часто відомий в радості. Звичайно, малоймовірно, що хтось буде особливо проводити будь-які перевірки, щоб зрозуміти, як чистий наміри другу або подруги. Однак нерідко життя створює такі ситуації, в яких проявляється істинний кишечник людини. Що робити, коли ви усвідомлюєте, що ви лікуєте на обличчі?

Реакція на це може бути різною, і це абсолютно нормально. Ми попросили наших читачів, які вони будуть робити в цьому випадку. Відповіді дуже різні, але кожен має право існувати. Я дива, що варіант ближче до тебе?

"Я б сказав, що я знаю правду, і запитаю, чому він лежить, - говорить мудра Ольга. І дійсно, чому б не просто взяти булька рігами і вирішувати конфлікт пивоваріння на місці? Всім відомо, що одна брехня буде слідувати іншим. Якщо ви не зупиняєте проблему в її прийомі, ви ще можете псувати його наслідки.

711698

Звичайно, це дуже індивідуально. Тим не менш, якщо ви бачите, що хтось поруч з вами змушений лежати, важливо зрозуміти, що викликало цю поведінку. Тим не менш, якщо не було таких випадків.

Деякі люди скажуть, що є різними. Наприклад, лежачи за порятунку або добре. Якщо ви зіткнулися з такою брехливою, вам також потрібно боротися з ним. Іноді люди не мають вибору, але лежати. Або він намагається врятувати вас від чогось. У цьому випадку ваш друг заслуговує на вашу прощення. Однак, знову ми радимо Вам зробити «і» якомога швидше.

р.

Багато читачів сказали, що вони будуть залишатися безшумними, але б зробити висновки. Хтось не пам'ятав слова Біблії: «Хто, хто один раз лікував, хто тебе вірить?» Висування висновків корисно і важливо. Але нам здається, що не можна зрозуміти ситуацію сто відсотків без пояснення особи, яка лікувала.

Ми любили одного коментаря на тему: «Дізна між лежачим і лежачим». Якщо один просто лежачи, я б сказав, що я не буду. Якщо він обманює, я буду частиною назавжди. Але дійсно, в його смисловому навантаженні, децепція має бути щось більш серйозним, ніж лежачи. Що ви думаєте?

р.

Багато людей сказали, що вони будуть відправлені другу. Визначте суворе рішення, але тут знову багато залежить від темпераменту. Якщо людина не хоче перенести кришку близького друга, він має право розбити стосунки з ним. Це набагато гірше, коли люди закінчують цю поведінку протягом багатьох років і не роблять нічого про це. Можливо, хтось любить жити в оману.

Втілення, що кохана людина зв'язується з вами, є неприємним і руйнівним. Ви довіряли його, і ви сказали йому про свою секрет. Понад емоційні люди в таких випадках зазвичай набагато важче. Вони наповнені гнівом і розчаруванням.

Але нам здається, що навіть у найбільш критичній ситуації нам потрібно думати про холодно і раціонально. Запропонуйте себе, «Чому буде друг?» Що робити, якщо він потрапив в неприємності? Що зробив це і не так? Не завжди варто робити заздалегідь висновки без розмови з людиною для чіткості. Можливо, це сердечно-серцева бесіда допоможе вам розібратися.

Ви коли-небудь були захоплені другом? Це буде чудово, якщо ви поділилися думками про цю тему в коментарях. Чекаємо Вас!