21
Як очистити подушки з забруднень в домашніх умовах
Немовляті люди сплять на пір'яні подушки прямо зараз. Феатери є алергеном і вони збирають багато пилу. Однак в країні, можливо, у вас є тільки такі подушки. Хтось любить спати на подушках перо, і хто вони дорогі як пам'ять. У будь-якому випадку подушки з натуральним і синтетичним наповнювачем слід мити. Сьогодні я збираю вам, як мити подушки в домашніх умовах.
917737р.
До речі, подушки з пухом і пір'ям в сухому очищенні промивають і дезінфікують, висушують наповнювач і заливають її в новий чистий ущільнювач. По-перше, це найпростіший спосіб очистити подушку з перо, ніж це зробити весь день і посипати пір'я по всьому будинку. Не можна мити такі подушки в пральній машині, в будь-якому випадку, перо буде забито в техніку і Це призведе до того, що пральна машина зламається.й
Навіть коли ми змінюємо наволочку, ми можемо помітити плями на конях. Потіє плями. Подушка поглинає поту, збирає пил, пилові кліщі оселяться всередині. Якщо ви раптом починаєте чхання, це може бути час, щоб мити подушку і ковдру. Домівки, які не бояться труднощів. Вони радять розірвати прокладку і залити її водою, щоб пір'я не поширилася по всій ванній. Потім промивають перу від забруднень і пилу своїми руками. І тільки після цього процідіть перу через сито і промийте в щільному корпусі в пральній машині. Я хочу підкреслити, що краще робити це вручну таким чином.
Вам потрібно.
Я дізнався про те, як мити подушки ручки вручну на каналі Наталя Касяник. Про те, як мити пороги в домашніх умовах. Якщо ви зацікавлені в перегляді процесу власними очима, я залишаю відео Наталії нижче. Добрий час.
про:blank
Процес миття пір'яних подушок непросто, і потрібно чекати до тих пір, поки вони висохнуть. Але потрібно промити їх, ви усвідомите це, як тільки ви бачите чорною водою, і з жахом ви розумієте, що ви скидаєте весь час на пальці пилу. Як мити пороги в домашніх умовах?
917737р.
До речі, подушки з пухом і пір'ям в сухому очищенні промивають і дезінфікують, висушують наповнювач і заливають її в новий чистий ущільнювач. По-перше, це найпростіший спосіб очистити подушку з перо, ніж це зробити весь день і посипати пір'я по всьому будинку. Не можна мити такі подушки в пральній машині, в будь-якому випадку, перо буде забито в техніку і Це призведе до того, що пральна машина зламається.й
Навіть коли ми змінюємо наволочку, ми можемо помітити плями на конях. Потіє плями. Подушка поглинає поту, збирає пил, пилові кліщі оселяться всередині. Якщо ви раптом починаєте чхання, це може бути час, щоб мити подушку і ковдру. Домівки, які не бояться труднощів. Вони радять розірвати прокладку і залити її водою, щоб пір'я не поширилася по всій ванній. Потім промивають перу від забруднень і пилу своїми руками. І тільки після цього процідіть перу через сито і промийте в щільному корпусі в пральній машині. Я хочу підкреслити, що краще робити це вручну таким чином.
Вам потрібно.
- муфта
- талвіс
- шампунь
- Зробіть мішок з непотрібної тюлі. Чим менше сітки, тим краще. Зріз тканини 2 м по 1,5 м стібків з боків, органза найкраще підходить для миття перо.
- Язик кавалерії і посипати перу в сумку тюль. Ось сумки з вашого взуття. Краще пришити новий, теж.
- Залити великий басейн з гарячою водою і залити шампунем в неї. Можна використовувати звичайний шампунь або ванну піну.
- Миємо перо в мильній воді своїми руками. Вони кажуть, що це ефективніше і простіше зробити це з ногами. Потім зливають брудну воду і промийте перу кілька разів в чистому воді. Витягніть мішок з перо.
- Далі, якщо ви впевнені, що щільність пришивних мішків, ви можете відправити його в пральну машину і включити режим «пресу», щоб пір'я швидше висихати.
- Тепер перемістіть мішки з перами на сушаркі або лавці під сонцем. Спред і рівномірно розподіляють перу так, щоб вони повністю висохнуть. При температурі +35 подушок висихають на добу. Ви можете повісити сумки з перо на мотузці і від часу заштовхувати їх знизу вгору. Важливо, щоб перо висохнуть повністю.
- Коли пера повністю висохнуть, посипають їх в нову каструлю і пришивають її вгору. Все, що ви можете спати солодко на чистому подушці.
Я дізнався про те, як мити подушки ручки вручну на каналі Наталя Касяник. Про те, як мити пороги в домашніх умовах. Якщо ви зацікавлені в перегляді процесу власними очима, я залишаю відео Наталії нижче. Добрий час.
про:blank
Процес миття пір'яних подушок непросто, і потрібно чекати до тих пір, поки вони висохнуть. Але потрібно промити їх, ви усвідомите це, як тільки ви бачите чорною водою, і з жахом ви розумієте, що ви скидаєте весь час на пальці пилу. Як мити пороги в домашніх умовах?
Що потрібно знати про лазерне видалення волосся для чоловіків?
Що подарувати Toxic Друг Коли ви бачите Його Lies