18
Я замочіть його в оцтовій воді, і в результаті я отримую піцу.
Капуста - відмінний продукт для експериментів на кухні. І торт з ним чудовий, і млинці, і навіть стейки в духовці капусти не можна їсти. І сьогодні я розповім вам, як смачно варити капусту в сковороді за корейським рецептом. Занурення капусти оцінять ті, хто слідує фігурі, і ті, хто так само люблять смачно харчуватися.
Найпримітнішим є те, що такі сніданки або обіди можуть бути їсти стільки, скільки вам подобається. Готуємо капусту в каструлі досить просто, а в кінці виходить... Піца Капуста! Якщо ви любите піцу, і ви відмовляєте себе за кожну штуку, вам їсти, цей рецепт для вас. Особливо рекомендую приготувати цю страву влітку. Ні муфіни, тільки овочі, сир, ковбаски! Що можна сказати, давайте варити.
інгредієнти
Підготовка
Це цікавий рецепт, який я знайшов на каналі Haeum Cooking, слідувати за посиланням, щоб побачити це та інші оригінальні рецепти. Я дуже натхненний корейськими рецептами, і заспокійливий - це середовище, в якому корейські жінки варять. Відчувається тепло і затишна в своєму будинку, але страви, особливо влітку і світла, хочеться варити відразу. А ти?
Піца Капуста – це смачна альтернатива піци на тісто. Ви можете насолоджуватися цією стравою без переморожування, в задоволення. А мені подобається цей смачний і дитячий, чоловік і гості. Не боятися експериментувати, і обов'язково реагувати на коментарі, якщо ви намагаєтеся зробити піцу з капусти. У вас є хороший день і кулінарні пригоди.
Найпримітнішим є те, що такі сніданки або обіди можуть бути їсти стільки, скільки вам подобається. Готуємо капусту в каструлі досить просто, а в кінці виходить... Піца Капуста! Якщо ви любите піцу, і ви відмовляєте себе за кожну штуку, вам їсти, цей рецепт для вас. Особливо рекомендую приготувати цю страву влітку. Ні муфіни, тільки овочі, сир, ковбаски! Що можна сказати, давайте варити.
інгредієнти
- 180г капуста
- 2 яйця
- 3 ст.л. томатної пасти
- 70г моцарелла
- 150г ковбаса
- 1/2 цибулі
- 2 ст. ложки оцту
Підготовка
- Насінку 180 г білої капусти з соломкою і залити водою 2 ст.л. л оцту. Залиште капусту в цьому маринаді на 10 хвилин. Потім потрібно вимити капусту кілька разів чистою водою.
- Наріжте 100г цибулі з невеликим кубом. Потім наріжте ковбасу або ковбасу на тонкі кола. Цікаво, що корейці обробляється чистотою їжі. У процесі приготування господиня розрізає ковбасу і замочує її протягом декількох хвилин в гарячій воді протягом 2 хвилин, щоб видалити принаймні деякі шкідливі добавки з продукту.
- У глибокій мисці збити два яйця. Надішліть капусту до них і добре перемішайте з виделкою. На нагрітій сковороді з рослинною олією обсмажте капусту до золотистого під кришкою з двох сторін, щоб капуста встигла приготувати. Для попередження млинця від розбиття, перевертайте її по плиті.
- Тепер поверніть вогонь і змащуйте капусту основу з томатним соусом, соусом піци або кетчупом. Ви можете зробити соус з пасту томатів або взяти консервацію, він стане ще більш смачним.
- Зверху викласти скибочки, ковбасу і тертим сиром. Моцарелла найкраще підійде для свербіж. Але можна взяти будь-який твердий сир.
- Готуйте капусту піцу під закритою кришкою до розтоплення сиру. Потім поставте піцу на тарілку і не соромтесь, з'їсти з задоволенням кожен раз.
Це цікавий рецепт, який я знайшов на каналі Haeum Cooking, слідувати за посиланням, щоб побачити це та інші оригінальні рецепти. Я дуже натхненний корейськими рецептами, і заспокійливий - це середовище, в якому корейські жінки варять. Відчувається тепло і затишна в своєму будинку, але страви, особливо влітку і світла, хочеться варити відразу. А ти?
Піца Капуста – це смачна альтернатива піци на тісто. Ви можете насолоджуватися цією стравою без переморожування, в задоволення. А мені подобається цей смачний і дитячий, чоловік і гості. Не боятися експериментувати, і обов'язково реагувати на коментарі, якщо ви намагаєтеся зробити піцу з капусти. У вас є хороший день і кулінарні пригоди.
Я вже не втомився сковородою, показує рулон, який надихнув мене, щоб зупинити смажені кабачки.
Я забув, що морозиво є, я зроблю охолоджуючий десерт з натуральними інгредієнтами.