Як боротися за лаштунками в Старій слов'янській, ми навчимося одягатися, як наші предки в Стародавньій Росії

Під час поїздки я помітив цікавий тренд. Більшість іноземців хочуть дізнатися щось. swear-словой У зв'язку з тим, що місцеві жителі не відставають за собою, «мінд» від відвідувачів набираються. Звичайно, не всі це роблять. Наприклад, я сказав, що я не знаю таких слів, тому що я ніколи не конфліктую з кимось. Не вірно, звичайно.

(Б)

Тим не менш, це тягати за погану не можна легко пригнічувати. Але будь-яка мама використовувати, як вони кажуть, не Comilfo. І так редакційна колегія. "Сайт" Я вирішив пам'ятати, як вони боролися близько п'ятисот років тому тут на нашій землі. Що таке? Добре, нехай це буде для загального розвитку. Ви подивитеся і ви поставите на неї старомодний боджій, це захочете!

Ви не будете зловживати цими словами. В кінці, це більше жарту, і слів, які ми списуємо більше діалекту. Але хто може сказати напевно, якщо вони були милі в одному шляху або іншому? Що я знайшов цікаво. Це досить добре.

р.

Ви хочете поговорити у форматі маленької вікторини? Напишіть кілька слів, і ви думаєте про те, що вони означають, а потім прочитайте текст. Це буде цікаво! Ви знаєте, що це слово означає, наприклад:

1. Ascheul, slob, окобол, burrow і cueld?
  2. Liabza, squirrel, бризки, бризки, бризки?
  3. Свіжий плювати, дратувати-купе, пяльця, білок, тартиг?
  4. Троуперда, витяжка, коханка, saint, dubotolk?
  5. Pleasant, Mordophile, slander, smack, hog?

Чи існують будь-які попередні версії? Враховуйте кожен пункт, тут немає нічого складного. Ось чомусь посміхатися.

Ascheul - це чоловіча, яка змащує всіх навколо.
Balyab - так називається clumsy razina. Роля, також класний синонім.
У околицях, які старять у всіх.
Еропка – родзинка і набряклість, що це те, що чоловік так званий продемонструвати.
Жінка - жінка (або чоловік).
Ліабзия - в інших словах, порожнистому або просто розмовному.
Мезюмка – комусь середнього рівня розуму. Або нижче середня.
Це лір і лір. Вони були названі кроками.

Насупонія є відповідальним, сердитися. Вони все ще мають воду на них.
Столпен - це просто фольга.
Свіже плюють - в сенсі найближчого «похилого», розмовника.
Тексти пісень, а це означає: Тітка, яка ріже всіх очей.
Гооп - бійець, провокатор, безглузда особа.
Stracholud – це вже гарне слово в лексіконі, але це також відмінно. Героїд, фрикак, що.
Тартига – кажуть, що слово походить від «тартижників», тобто, щоб бути потворним.
Троуперда — це тунець, яка віддає перевагу кожному.
Fufflyga - хтось, хто живе на чужому кошти. Знаходиться в "блатному" банго.

Шалопут - людина, яка веде розсольний спосіб життя.
Бог є кимось на природі, що не лікується.
Дуботолк - це приплив, обмежена особа. Принаймні на голову Теша.
Не оцінить явність тіла. Це те, що з'явилися жінки.
Mordophile - в сучасних умовах це простий шоумен.
Неприпустимо, що хтось не знає, як подумати раціонально.
Кащей – хто думав, що у старі дні вони називали Ядиною?
Хобіяка – недбала і недбала людина.

Від редакції. Наші люди знають, як одягатися, і вони люблять сказати гостре слово. Звичайно, це не повний перелік. Так, якщо ви хочете зробити відверт з нами, то завершити наш список, але - подрібнити! - без будь-якої мови фольгу. Ми не будемо боляче всіх, ми просто розширюємо нашу горизонтий Ось нам!

Абусивні слова Не завжди можна сказати з небезпекою. Іноді це компасіон і підтримка. Вони говорять про те, що вони чудові і могутні. Читати нашу статтю про те, які слова моди не включені в словниковий запас, але вони використовуються молодими людьми. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!