20
Поки їзда в таксі, я дізнався рецепт фалі, свого роду грузинський розповів про тонкощі приготування національної страви
Я був щасливий, щоб познайомитися з дуже щадним. Я був просто повернений з дня народження дитини і чекав таксі на в'їзді маленького (але дуже гарного) грузинського кафе. У цей час дивець підійшов до мене, зазначив, що я вибрав успішний ресторан для їжі і почав говорити про традиції грузинської кухні.
Зовсім достатньо, я швидко брав участь у розмові, оскільки історія чоловіка здавалося мені дуже заважати. У середині нашого діалогу таксі прибув, і мені довелося залишити, що я чуйно здивився, щоб повідомити мій співрозмовник. Він виявився на своєму шляху до будинку, і ми були просто на нашому шляху. Ми вирішили зібрати і розбити рахунок навпіл.
Так під час нашої поїздки я дізнався багато цікавих нюансів про приготування традиційних грузинських страв. Що здивувало мене, як легко було зробити мій улюблений зелений закусок під назвою Phali.
На пораді мого нового друга я купив цілу пучок свіжої зелені, що вечірній вечір, знайшов Ніко Чачанідзе Canal і встановив про поліпшення навичок приготування.
Сьогодні я щасливий поділитися перевіреним рецептом з вами. До речі, в кінці статті ви також чекаєте відеоінструкцію з приготування традиційної фалі від професійного шеф-кухаря!
Снаки зелених інгредієнтів
Підготовка
Як пообіцяли, ми ділимося з вами надихнула відео Нікоо Чачанідзе. Не забудьте підтримати автора з вподобаннями, якщо його рецепти припадуть до вас!
про:blank
І ми кажемо вам, перш ніж зустрітися знову і побажати вас приємним апетитом! Ми будемо раді прочитати ваші коментарі про цю страву!
Зовсім достатньо, я швидко брав участь у розмові, оскільки історія чоловіка здавалося мені дуже заважати. У середині нашого діалогу таксі прибув, і мені довелося залишити, що я чуйно здивився, щоб повідомити мій співрозмовник. Він виявився на своєму шляху до будинку, і ми були просто на нашому шляху. Ми вирішили зібрати і розбити рахунок навпіл.
Так під час нашої поїздки я дізнався багато цікавих нюансів про приготування традиційних грузинських страв. Що здивувало мене, як легко було зробити мій улюблений зелений закусок під назвою Phali.
На пораді мого нового друга я купив цілу пучок свіжої зелені, що вечірній вечір, знайшов Ніко Чачанідзе Canal і встановив про поліпшення навичок приготування.
Сьогодні я щасливий поділитися перевіреним рецептом з вами. До речі, в кінці статті ви також чекаєте відеоінструкцію з приготування традиційної фалі від професійного шеф-кухаря!
Снаки зелених інгредієнтів
- 0,5 кг хребта
- 0.25 ч.л. мелена коріандр
- 100г горіхів
- 2 зубчики часнику
- 0,5 ч.л. Utzho Suneli
- сіль
- 1 ч.л. яблучного оцту
- чилі
- 0,25 гранати
Підготовка
- Перш за все ретельно промийте хребта під проточною водою, потім викласти її до сковороди і залити окропом. За допомогою дерев'яної шпатели ми робимо трохи хребта, щоб вона повністю занурилася в воду. Ми пропарюємо нашу зелень протягом 2 хвилин, а потім виводимо і ставимо їх в поганий шланг.
- Коли шпинат охолоджує, обережно притисніть її, щоб видалити зайву вологу від запарених листя.
- Далі покладіть шпинату в блендері або м'ясорубку і подрібніть. Ми робимо те ж саме з горіхами і зубцями часнику. При бажанні можна трохи експериментувати і додати трохи цибулю, кіндро або навіть капусту на закуску. Смак таких фалісів дуже незвичайний і практично незрівняний.
- Далі додайте всі спеції до отриманої маси і перемішайте все добре. Після того, як воно залишається тільки для того, щоб дати нашим перекусам естетичний вигляд.
- Вимийте руки прохолодною водою, введіть невелику суміш і формуємо м'яч. Повторіть процедуру, поки ви використовували всю масу хребта. В кінці залишається тільки красиво викласти ароматну фалі на тарілці і прикрасити закуску з гранатовими зернами.
р.
Як пообіцяли, ми ділимося з вами надихнула відео Нікоо Чачанідзе. Не забудьте підтримати автора з вподобаннями, якщо його рецепти припадуть до вас!
про:blank
І ми кажемо вам, перш ніж зустрітися знову і побажати вас приємним апетитом! Ми будемо раді прочитати ваші коментарі про цю страву!
Що Happens Коли Black Moon змінює підпис на 19 липня
Бабця привезла повноцінний будинок для 70-річчя, розповідає про її золоті правила дружби