Дочка сниться стати моделлю, годувати її еластичними десертами практично без цукру

Гентль. шемале «Діє молоко» з ароматом ванілі та хрусткою тонкою глазур’ю Я варю в домашніх умовах за рецептурою Ольги Shobutinskaya. Влітку цей десерт є справжнім пошуком, так як його не потрібно випікати, і в спеку він схожий на подвиг, і він містить мінімум цукру, і тому ризик їжі його для фігури мінімальний.

А якщо ви помістите бісквіт в такий суфле, то ви отримаєте справжній торт «Квіткове молоко»!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки м'який Молоко птиці. Моє улюблене дитяче лікування!

р.

Пташине молоко суфле Інгредієнти
  • 100 г білка (від 3 яєць)
  • 100г вершкове масло
  • 60г води
  • 175г цукру
  • 100г згущене молоко
  • 1/3 ч.л. лимонної кислоти
  • 5г ванільний цукор
  • 18г желатин (+100г води)
  • 100г чорний шоколад
  • 10г рослинної глазур масла

Підготовка
  1. Залийте желатин водою і залиште його набухання. І злегка розм'якшують вершкове змішувачем до легкої і пишної маси.

2. Повільно залити конденсовану олію, продовжуючи збивати. Зверніть увагу, що масло і конденсоване масло повинно бути приблизно однаковою температурою.

3. Щоб приготувати сироп в стейк з товстим дном, залити цукор і ванільний цукор, залити водою. Доведіть сироп до кипіння, а потім посипте лимонну кислоту. Готуємо сироп на середньому вогні 5 хвилин.

4. У окремому контейнері збити білки з щіпкою солі до пишної піни. Готовий сироп з тонкою стручкою заливають до збитих білків, продовжуючи збивати при високій швидкості. Кріплення до стійкий піни.

5. Свонлен желатин нагрівається на плиті або в мікрохвильовці. Акуратно залити желатинову суміш до білків. У декількох прийомах також додайте вершки. Перемішайте все з міксером на низькій швидкості.

6. Залийте суфле в хлібопекарську форму, покриту пергаментним папером (Ольга Shobutinskaya має 20 по 20 см) і покрийте її харчовою плівкою. Поставте в холодильник або морозильну камеру до повного заморожування.

7. Для приготування глазурі посипаємо шоколад рослинною олією в водяній бані. Нехай глазур злегка охолоне, а потім залийте її на суфле. Поставте в холодильник на 2 години, щоб ласощі добре стабілізувалися.

8. Вирізати суфле з холодним ножем на порції і насолоджуватися відмінним смаком його солодкістьй Бодибилдерши!

Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!

про:blank

Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом молочного суфле у вигляді кавунських лобів. Смачний десерт, як і літо!

Як правило, якщо не шемале шоколадна глазур, після чого можна відварити її в какао, подрібнені горіхи, печиво крихти або кокосові стружки.

Текстура сувенірної пасти “Бірське молоко” зачаровує і бекони за смаком. Я просто люблю цей десерт. Чи є хтось інший тут, хто любить його стільки, скільки я робити?