22
Дочка сниться стати моделлю, годувати її еластичними десертами практично без цукру
Гентль. шемале «Діє молоко» з ароматом ванілі та хрусткою тонкою глазур’ю Я варю в домашніх умовах за рецептурою Ольги Shobutinskaya. Влітку цей десерт є справжнім пошуком, так як його не потрібно випікати, і в спеку він схожий на подвиг, і він містить мінімум цукру, і тому ризик їжі його для фігури мінімальний.
А якщо ви помістите бісквіт в такий суфле, то ви отримаєте справжній торт «Квіткове молоко»!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки м'який Молоко птиці. Моє улюблене дитяче лікування!
р.
Пташине молоко суфле Інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом молочного суфле у вигляді кавунських лобів. Смачний десерт, як і літо!
Як правило, якщо не шемале шоколадна глазур, після чого можна відварити її в какао, подрібнені горіхи, печиво крихти або кокосові стружки.
Текстура сувенірної пасти “Бірське молоко” зачаровує і бекони за смаком. Я просто люблю цей десерт. Чи є хтось інший тут, хто любить його стільки, скільки я робити?
А якщо ви помістите бісквіт в такий суфле, то ви отримаєте справжній торт «Квіткове молоко»!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки м'який Молоко птиці. Моє улюблене дитяче лікування!
р.
Пташине молоко суфле Інгредієнти
- 100 г білка (від 3 яєць)
- 100г вершкове масло
- 60г води
- 175г цукру
- 100г згущене молоко
- 1/3 ч.л. лимонної кислоти
- 5г ванільний цукор
- 18г желатин (+100г води)
- 100г чорний шоколад
- 10г рослинної глазур масла
Підготовка
- Залийте желатин водою і залиште його набухання. І злегка розм'якшують вершкове змішувачем до легкої і пишної маси.
- Повільно залити конденсовану олію, продовжуючи збивати. Зверніть увагу, що масло і конденсоване масло повинно бути приблизно однаковою температурою.
- Щоб приготувати сироп в стейк з товстим дном, залити цукор і ванільний цукор, залити водою. Доведіть сироп до кипіння, а потім посипте лимонну кислоту. Готуємо сироп на середньому вогні 5 хвилин.
- У окремому контейнері збити білки з щіпкою солі до пишної піни. Готовий сироп з тонкою стручкою заливають до збитих білків, продовжуючи збивати при високій швидкості. Кріплення до стійкий піни.
- Свонлен желатин нагрівається на плиті або в мікрохвильовці. Акуратно залити желатинову суміш до білків. У декількох прийомах також додайте вершки. Перемішайте все з міксером на низькій швидкості.
- Залийте суфле в хлібопекарську форму, покриту пергаментним папером (Ольга Shobutinskaya має 20 по 20 см) і покрийте її харчовою плівкою. Поставте в холодильник або морозильну камеру до повного заморожування.
- Для приготування глазурі посипаємо шоколад рослинною олією в водяній бані. Нехай глазур злегка охолоне, а потім залийте її на суфле. Поставте в холодильник на 2 години, щоб ласощі добре стабілізувалися.
- Вирізати суфле з холодним ножем на порції і насолоджуватися відмінним смаком його солодкістьй Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом молочного суфле у вигляді кавунських лобів. Смачний десерт, як і літо!
Як правило, якщо не шемале шоколадна глазур, після чого можна відварити її в какао, подрібнені горіхи, печиво крихти або кокосові стружки.
Текстура сувенірної пасти “Бірське молоко” зачаровує і бекони за смаком. Я просто люблю цей десерт. Чи є хтось інший тут, хто любить його стільки, скільки я робити?
Найсмачніші бабусі варені гумки, забутий рецепт від Радянського Союзу
Вентиляційні фахівці звучать сигналізацію, всі масивно знімають пластикові вікна