19
Після роботи на ринку для капусти, руки відьміть близько 20 банок такого салату.
Хто вважає, що зимові препарати вказують на перші ознаки старіння? Я не думаю, що нещодавно. Ви можете придбати консервовану їжу в магазині. Збережіть час і зусилля. Але коли мій мама-в-праворуч мене і мій чоловік банку Огороду в банку, я твердо вирішив, що я закрию 15 банок в цьому році! Хочу поділитися з вами рецептом і буде раді розповісти вам, як мій чоловік готує «гарден» в банку на зиму.
Вона сказала, що рецепт дуже старий. Її мати-в-праві зберігає рецепт в кулінарній книзі, яка її бабуся дав її, навіть тоді цей рецепт був відомий. Овочі можна покласти різні, але я розповість вам, як це робиться в сім'ї чоловіка. Кожна відкрита баночка з'являється в одному сидячому стані. Я особливо люблю моркву і часник в цьому салаті, тому я кладаю щедру в кожній банці.
Всі овочі є хрустким, а маринад є цінним джерелом життя після веселих вечірок. Кількість інгредієнтів призначена для одного три літра або двох півлітрових банок. Потрійно потрійне кількість, тому що це захоплення за смаковими бутони.
інгредієнти
Підготовка
На додаток до цих овочів можна додати що-небудь до баночки. Це може бути біла капуста, під бобами або зеленим горохом. Ви коли-небудь приготували сад в баночках на зиму з цим рецептом? Я дуже рекомендую спробувати.
Вона сказала, що рецепт дуже старий. Її мати-в-праві зберігає рецепт в кулінарній книзі, яка її бабуся дав її, навіть тоді цей рецепт був відомий. Овочі можна покласти різні, але я розповість вам, як це робиться в сім'ї чоловіка. Кожна відкрита баночка з'являється в одному сидячому стані. Я особливо люблю моркву і часник в цьому салаті, тому я кладаю щедру в кожній банці.
Всі овочі є хрустким, а маринад є цінним джерелом життя після веселих вечірок. Кількість інгредієнтів призначена для одного три літра або двох півлітрових банок. Потрійно потрійне кількість, тому що це захоплення за смаковими бутони.
інгредієнти
- 300 г капуста
- 150г кабачки
- 300г огірки
- 400г томати
- 250г болгарський перець
- 150 г моркви
- 100г цибулю
- 1 лавровий лист
- 5 зубів. Кошик
- 1 пучок петрушка
- 3g солодкий перець
- 1 ст.л. солі
- 1,5 ст. цукру
- 60мл оцет
Підготовка
- Вимити і очистити всю їжу. Вирізати овочі на випадкові шматочки. І стерилізуйте банку будь-яким зручним способом. Я просто помити її в гарячій воді з соди.
- Покладіть зелень і часник в нижній частині банки. Можна взяти петрушку, tarhoun, моркву або кропу. Потім поверніть лавровий лист і просіяний перець.
- Залийте банку овочами. Я зазвичай ріжу моркву в великих скибочках для тріщин. Я розділяю капусту на суцвіття, і вирізати кабачки в колах в старомодному вигляді. Печиво скибочки і помідори не можна різати на всіх, якщо взяти коктейлі або вишні.
- Варити 3 л води в каструлі. Поступово заповнюємо баночку овочів окропом. Покрийте баню кришкою і дайте мені стояти протягом 15-20 хвилин.
- Потім залийте воду в горщик. Додайте цукор, сіль і доведіть воду до кипіння. Потім заливаємо оцет. Якщо ви не любите оцту у збереженні, замініть 1,5 ч. лимонної кислоти. р.
- Заливаємо баночку з овочами і закриваємо її. Поверніть банку вниз і загорніть ковдрою або рушником до повного охолодження. Тримайте охолонути.
На додаток до цих овочів можна додати що-небудь до баночки. Це може бути біла капуста, під бобами або зеленим горохом. Ви коли-небудь приготували сад в баночках на зиму з цим рецептом? Я дуже рекомендую спробувати.
Вагітна господиня і що робити з цією дитиною
Моя сестра одружилася і пішла на життя в Італії, ми ніколи не мріяли про це.