Коусин з села вчив, як варити морозиво «Кольхозне», інший тепер не визнає

Шукаю морозиво, я хочу ставити. Натуральний морозивний крем коштує дорого, і в неприродному так багато добавок, що апетит зникне. І в цьому вогні я хочу освіжити. На щастя, є спосіб зробити морозиво в домашніх умовах з натуральними інгредієнтами. Сьогодні Я покажу вам, як зробити морозиво. Я поділюсь двома улюбленими рецептами.

Якщо ви дотримуєтесь технології приготування морозива, вам доведеться провести весь день, а потім шукати морозильну камеру, щоб уникнути кристалізації морозива. Але ми повинні йти швидко. Ці рецепти хороші, тому що вам не потрібно ніяких морозива і тривалої медитації на плиті. Потрібні продукти і, бажано, блендер. Багато людей знають, що приготувати звичайну начинку, потрібно змішати вершки і згущене молоко. Я покажу вам, як зробити банан і шоколадний морозиво в домашніх умовах без цукру.

Завдяки тому, що ви використовуєте точну кількість двох або трьох інгредієнтів, ви можете точно розрахувати вміст калорій продукту. Я можу сказати з впевненістю, що такий морозиво можна їсти навіть вночі, якщо ви дійсно хочете щось смачно.

інгредієнти
  • 500мл крем
  • 2 ст. какао
  • 3 ст. меду
  • 15г чорний шоколад

Підготовка
  1. Змішайте розсіяне какао 3 ст.л. меду. Потім додайте 50 мл жирного крему і добре перемішайте до однорідності.
  2. Тепер залийте залишилися вершки в масу і перемішайте все знову.

3. Подаруйте кавову масу міксером до загустки, близько 10 хвилин. Коли маса повітряна, можна зупинити збивання.
  4. Залийте збитий крем в ємність і залиште його в морозильній камері протягом 6 годин. Зробіть морозиво ввечері, потім в наступний день можна поласувати себе природною делікацією. Коли ви отримаєте морозиво з морозильної камери, прикрасити його тертим чорним шоколадом. Бон ацетит.

Я люблю банановий морозиво, тому що це неймовірно легко зробити. І не завдає шкоди фігурі, тому можна приготувати такий десерт не менше кожного дня. Рецепт дуже відрізняється від попереднього. Ви не повинні нічого довго і чекати його, щоб заморозити. Цей рецепт сподобається тим, хто любить злегка розтопити морозиво.

інгредієнти
  • 1 банан
  • 50мл кремовий

Підготовка
  1. Очистити середню банан і порізати її по колах. Заморожуйте банан у морозильній камері. Залишайтеся на ніч або протягом 2 годин.
  2. Покладіть заморожену банан в блендері і залийте шматочки фруктів жирним кремом. Подаруйте масу до однорідності. Я залишаю дрібні шматочки банана і ніколи не збиваючи на гладку консистенцію. Краще смаки.
  3. Поставте банановий морозиво на тарілці і насолоджуйтеся ним. Бодибилдерши.

По-перше, іноді я просто їсть заморожені шматочки банана. Це так смачно не можна вводити в слова. Не потрібні цукерки, тому що банани містять достатню кількість цукру. Будь-який солодкий зуб оцінить цей чудовий смак. Який рецепт морозива вам подобається краще?