30
Чому я не заморожувати зелені цибулі на зиму
Приправа свіжої зелені швидко закінчується, але досвідчена господиня знає, що літні корми взимку. Насолоджуйтеся різноманітними стравами в холодну пору року. У цій статті ми будемо говорити, Як зробити зелені цибулі Зима зберігає свій смак і смак.
Як приготувати зелені цибулі Ми поділимо простий спосіб збору зеленої цибулі, який Чи можна зберігати навіть протягом декількох років.й Без заморожування, тепло. Більш того, вона займає дуже мало місця - в морозильній камері так багато не підійдуть. Для чого потрібно зробити.
Ми також рекомендуємо намагатися рецепту зеленої цибулі, яку ми публікуємо раніше. Це смачно і просто!
Як зробити цибулю і інші зелені на зиму? Скажіть мені в коментарях!
Як приготувати зелені цибулі Ми поділимо простий спосіб збору зеленої цибулі, який Чи можна зберігати навіть протягом декількох років.й Без заморожування, тепло. Більш того, вона займає дуже мало місця - в морозильній камері так багато не підійдуть. Для чого потрібно зробити.
- Потім миємо і висихаємо їх правильно. це обов'язковий пунктй Можна використовувати паперові рушники або викласти зелень на тканину і залишити на балконі. Якщо цибуля невелика, можна просто залишити її на столі. Головне, що цибулю добре висохнуть.
- Далі вирізаємо наш промінь. Біла частина краще розрізати тонко, але пір'я може бути шматками більшого розміру.
- Потім беремо сковорідку і закриваємо її випічкою паперу. Цибулю викладають в досить товстий шар.
- Якщо є багато цибулі, і немає другого брита, то можна також використовувати гриль. Також ми використовуємо пергамент і робимо те ж саме.
р. - Нагрівіть духовку до 50 ° С (якщо є конвекція, вона буде швидше з нею). Обов'язково відкрийте двері духовки, інакше волога не випаровується.
- Висушені цибулі в духовці близько 2-3 годин (все залежить від духовки і наявності конвекції).
- При висиханні цибулю потрібно перевертати кілька разів. Перший раз після 40 хвилин, потім знову. Слід зазначити, що цибуля сушена швидше на грилі, ніж на грилі.
- Хвороба перевірити дуже просто: якщо цибулю крихти в долоні руки при стисненні, то він готовий. Але це не все.
- Тепер можна зробити 3 різних штук. Перший варіант - залишити його як це. Підходить як приправа для супу або для посипання страв. Другий варіант не розтерти багато в блендері і додати сіль (краще морська сіль). Третій варіант - подрібнити цибулю до стану порошку і додати сіль. Ця заготовка ідеально підходить для окрошки, випічки та тих страв, де потрібно цибулю швидко розчинити.
- Ми додаємо сіль, щоб грудки не утворюються в приправі. Можна зберігати заготовки в банках при кімнатній температурі.
Ми також рекомендуємо намагатися рецепту зеленої цибулі, яку ми публікуємо раніше. Це смачно і просто!
Як зробити цибулю і інші зелені на зиму? Скажіть мені в коментарях!
Що дає жінці простетон і ніколи не буде поводитися як елегантна леді
Ми подарували нашій дочці будинок для дорослого, який ми вперше робили, будучи там.