Повернувшись, хоча вона ініціювала розлучення

Вони розлучаються близько двох років тому. І ось новини: екс-дружина повертаєтьсяй Я думав багато, тому багато різних думок, хочу, щоб почати все знову. Аня не стрибала з радістю, але принаймні це з Таня не очікувала. Я прочитав повідомлення знову. Не сумнівайтеся, Tanya хоче повернутися назад.

Вані не так багато чого потребує підтримки або порад, як він дивився. Він поділився своїм досвідом, бо він вирішив зустрітися з дружиною. Цікаво, що вони знову приходили і які аргументи були використані. Редакція "Сайт" Я хотів би розповісти вам про це.

Колишня жінка повертається Vanya коментує, що вони розщеплюють два роки тому Tanya вирішила повернутися до хлопця, з яким вона мала «велика любов». Одна з аргументів була Ваніна. ФізіологіяЩо таке темпераментальне засмаги. Зрозуміло, тому що Ванья була мережива з його мумією і краще витрачати більше часу, граючи комп'ютерні ігри, ніж жінка.

р.

У той же час Ваня була досить добрим і незрівняним, він сказав Таню, кажучи, подивіться, як зло кожного навколо. Ви відчуваєте себе так погано про мене? Таня, ймовірно, не погана, але вона також хотіла «це». Тим не менш, Vanya визнає, що причина може бути грошима: в той час він не заробив стільки. У слово, карамель Вони зробили свою роботу, вони відокремлені.

Але через два роки, Сама Таня написав в Ваню, кажучи, що я хочу повернутися до вас. Коли Ванья попросила її роз’яснити своє рішення, вона невдовзі розповіла, що її «перший» було круто тільки словами, але насправді вона не знає, як це зробити. Це досить малой І вона також побачила на соцмережах, як змінилася Ваня.

152002.

Відвертайтеся і Ванья дуже змінилася. Перерва з Танею відштовхнула його, щоб переосмислити своє життя, а один-фат IT-тренер пішов в тренажерний зал, змінив свою роботу на вищу пасту і видалив рахунок «у танках», віддаючи перевагу тепер подорожувати і отримувати враження. Звісно, я поділився на сторінку.

Тепер Ванья виглядає придатно, добре роздягається і щасливо. Не дивно, що він мав позитивний вплив на Таню. Аня, звичайно, розуміє, чому Таня хоче повернутися, бо він набагато комфортніший і спокійний з ним. Але це потрібно зараз? Незважаючи на те, що Tanya досить, вона не вірила в його два роки тому. Що змінилося зараз?

Зустрілися в ресторані, Ванья приніс її в Таню. Кошикй Що він бачив, однак, здивував його трохи. Таня втратила свою колишню форму, лева, використовується занадто агресивна косметика і відчайдушно спробувала порадувати Ванею знову: вона доторкнулася, сказала компліменти, подивилися на очі. Вона зробила все, що не бачив.

Як вона закінчилася, Ванья оплачувала всім, вони приймали маленьку ходьку, розмову побили, і раптом зрозумів, що ідеї про Таня повністю змінилися. Він не відповідає тому, що він хотів би бачити. Так він сказав прощав і просто пішов додому. Таня розчарувала, але нічого не можна сказати. Поступово їх відповідністьТому що всі розуміють.

, м. Київ

Довгий час Ванья думав, що він може зробити неправильну річ до Таня. Ви можете подумати, що він помстав на своєму шляху, кажучи, що тепер ви розумієте, що вона торгувала мене? Але це не вірно. Проаналізувавши ситуацію, він прийшов до висновку, що вони дійсно потрібні для розсіювання. Скоріше, ніж безперервно критикують один одного, вони розвитокй

Може бути, вони повинні бути зустрінуті пізніше, щоб спробувати знову. Але якщо Ванья зробив ці кроки і змінив, то Таня вирішила просто зробити це. Увійти І взявши його, як це було до того, як вони зламали. Навіть її виглядає - сказав він. В результаті Ванья зрозумів, що він міг змінити, і Таня не подолав цей бар'єр. І ось чому вони не на їх шляху.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми вважаємо, що хтось повинен принаймні спробувати змінити своє життя. Невеликі сходинки завжди відкриті. двернай Це ніколи не пізно, щоб отримати краще. Побажання.

Звіт про те, що екс-дружина повертаєтьсяВін може шокувати всіх. Але варто повертатися до життя, що вже сказали Про те, як побудувати відносини з любов'ю минулого. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!