Син і дочка-в-праві звинуватили, що вони повинні взяти кредит на квартиру через мене

Життя з дорослими - не гарна ідея. Але часто обставини розвиваються таким чином, що інакше просто не працює. А потім потрібно підготуватися до того, що у відносинах близьких людей з'являться більше і більше конфліктів.

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться сюжетом абонента, який повністю зламав зв’язки з сином і дочкою-в-правом. До недавнього часу всі жили під тим самим дахом і знайшли спільну мову. Чому виникають проблеми?

У мене є онуки, але вони не пускають їх. Звичайно, я бачу їх в сімейних святах, але це буває так рідко, що це навіть не рахує. І все, що через декорду з дочкою-в-правом, який постійно знаходить гасіння не залишити своїх дітей. Мій син завжди слухає її. Після того, як його дружина є актрисою, вона може торкнутися, якщо вона потребує щось, говорить Ксенія Андреевна.

р.

«Це все почалося, коли мій син одружений і приніс його обраного до нашої двокімнатної квартири. Я не був щасливим, але я не розумію. Переїхали в меншу кімнату (10 метрів) і відпочивають у моїй кімнаті (17 метрів). Усе було чудово. й

«І тоді дочка-в-завдяки вагітна, і поговорилося, що їм потрібно більше місця. Вони захотіли переходити в приміщення. Але я проти неї. Чому варто дарувати, особливо, оскільки їхня кімната завжди була дитячою? Я не кинути, але жити в здоров'я. й

«Для кожної такої розмови були нагрівані емоції. Останнім часом у нас була велика боротьба, була остання солома. Після 2 днів син знайшов орендовану квартиру, і вони переїхали. І я став ворогом народу, якби я збирав їх на вулицю.

«Для деяких причин молодий не підійшов до матчерів. Вони, ймовірно, не зателефонували їм. Незважаючи на те, що батьки доньки живуть в просторій трикімнатній квартирі, і там буде зрозуміло більше місця. Але це буде. Я був загиблим, а потім я думав, що це було навіть для кращих. Вони вже дорослі, будують молоду сім'ю, щоб вони навчалися бути незалежними. й

«Дон і дочка-в-право з часом приймали квартиру на кредит і зараз скаржаться, що вони повинні платити всі гроші на житло. Тепер у мене є два онуки, рік і половина різниці. Але навіть якщо вони приходять відвідати, вони не приходять довго. й

Вже з ювілею, А потім вони їдуть додому, і дочка-в-право сказав дітям, «Гуїс, ми будемо ходити додому. Небагато приміщення тут, Бабця оголена, тому давайте одягнені. З натяком нашої останньої боротьби. Так багато років пройшли, і вона не забуває. й

«Для батьків святих. Для онуків «бабуся» і «батьба» вони можуть навіть приймати дітей на тиждень. І я не можу, я просто "Баба Ксенія". І я купую подарунки для своїх онуків, і я проходжу гроші через сина, і все безкінечно.

Я спробував говорити батькам дочки, але вони проти мене. Вони також похмурі. А син не є символом наполягати на себе, літня жінка скаржаться.

до 1 2 3 4 5+

Погана ситуація. Але якщо ви дивитеся з іншої сторони, то кварелі допомогли молодим сім'ям отримати власне житло, яке не може бути, але радісним. І це не просто для них, щоб оплатити той самий кредит, але це гірше, ніж бути тісним на 10 або 17 квадратних метрів з Бабця? Особливо з двома молодими дітьми...