Дельмен не консультував мене через квартиру, продемонстрував своє вірне обличчя.

Чи можу я послухати пораду чоловіка про те, як керувати спадщиною? Або має право розпоряджатися майном самостійно і не повідомляти про їх рішення? Це питання горіння, яке ми пропонуємо обговорити сьогодні!

Мій чоловік і жив разом протягом 18 років, в тому числі 3 роки в цивільному шлюбі. Ми завжди мали сімейний бюджет. В будь-який час кожен з нас може використовуватися.

Дельмен не консультував мене через квартиру, продемонстрував своє вірне обличчя.

Ми нещодавно успадкували свою квартиру. За останні 2 роки свого життя ми постійно шукали її і були майже єдиними людьми, які могли б повернути допомогу в будь-який час. Тим не менш, ми зробили це абсолютно несамовита. Вона була гарною жінкою, тому вона не була тягаром для мене або Валера для спілкування з нею.

Не знаю, що Клавдія Федорівна перевизнала її для її нефрика. Для решти сім'ї новина шокувала. Але сьогодні не про ...

За кілька місяців квартира Аун Клава стояв свічку. Я сказав чоловіка кілька разів, що я повинен почати давати йому комусь. Я рекомендую надійних сайтів і сказав вам, як організувати все. І він просто погодився і далі затримував момент подачі оголошень на сайт. Так в кінці я вирішив зробити це самостійно.

Два сайти успішно розміщували свою рекламу, а третій відмовився, кажучи, що квартира з такою адресою, яку вони вже давно зареєстровані. Я дізнався, що Валера безшумно орендувала квартиру і приховуючи гроші, отримані від орендарів.

3610Р. 4200Р.

Коли я запитав чоловіка, чому він не сказав мені, він сказав, що це не мій бізнес. Так, квартира прикрашена для нього, тому він має право самостійно вирішувати, як розпоряджатися ним.

Я не хочу, щоб гроші. Але ставлення чоловіка до цього питання дійсно болить мене. Де з'явилася ця зміна? Що ще він ховається від мене? Може бути, він має іншу жінку і готує її, тому він економить гроші в окремому рахунку?

Він каже мені, щоб зупинити гвинтування себе, але він не визнати, чому він має особистий банківський рахунок. Як отримати відповіді від нього?

З повагою, досить складна історія. Ви думаєте, що наш героїн повинен бути таким, щоб зануритися або слід послухати її чоловіка і дати йти? Я не знаю, що я зробив на своєму місці. А ти?