Навіть найгарячіший літо не буде перешкодою, хочу обсмажити кабачки на ядрі родичів

В той час як літо все ще в повному гонці, потрібно встигнути наситити стравами з сезонних овочів і фруктів, включаючи молоді кабачки! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Навіть найгарячіший літо не буде перешкодою, хочу обсмажити кабачки на ядрі родичів

Так сьогодні ми розповімо, як швидко обсмажити кабачки в великих пакетах! Що робить приготування такої простої страви унікальною? Так, принаймні, що після цього приготування не потрібно мити кухню від бризок рослинного масла, що літають з каструлі в усіх напрямках і стояти на плиті півгодини, прокладаючи одну партію кабачків після іншого.

Читання дізнатися практичні поради щодо підготовки Light бюджетних закусок на літній стіл? Тоді нехай!

До речі, в кінці статті ви очікуєте відео варіант рецептури. Не забудьте побачити, як кулінарна мова про цю страву!

Як обсмажити інгредієнти зі сквошу
  • 2-3 молодих кабачків
  • 100г борошна
  • 1 ч.л. солі
  • смачний
  • 4 ст.л. соняшникової олії

Підготовка
  1. Перш за все, кабачки слід мити під проточною водою і висушити паперовими рушниками. А потім нарізаємо їх по колах товщиною 0,5-1 см. Деякі господині рекомендують засолити нарізані кабачки і залишити на 15 хвилин. Але якщо не варто хвилюватися зі сквошу або запіканка, то робити це не варто, інакше в процесі смаження кола стануть занадто пухкі.

2. Відразу після порізання кабачків беремо ємність з щільною кришкою і заливаємо борошно в неї. Ми додаємо сіль, наші улюблені спеції, змішайте все добре і кладемо наші муски всередині контейнера. Потім покриємо ємність кришкою і добре промиваємо кілька разів, щоб кабачки рівномірно покривають борошном з усіх боків.

Якщо немає відповідного контейнера, можна використовувати звичайний пакет целофана.

3. Далі встановіть духовку, щоб прогріти до 230 градусів і вирізати чашу з пергаментним папером. Пархмент рясно змащують соняшниковою олією, а потім щільно один до одного виводимо кабачки на ньому. Навіть найгарячіший літо не буде перешкодою, хочу обсмажити кабачки на ядрі родичів

4. Ми чекаємо до тих пір, поки піч прогрівається, і відправляємо на нього за 7 хвилин. Потім беремо запікінку і ретельно перевертаємо кабачки за допомогою шпатели або виделки. Навіть найгарячіший літо не буде перешкодою, хочу обсмажити кабачки на ядрі родичів

5. Після того, як всі кола перетворилися, запіканка відправляється до духовки протягом 5-7 хвилин. Коли кабачки з обох сторін покривають апетитною золотистою скоринкою, можна сміливо взяти їх і подавати їх до столу. Навіть найгарячіший літо не буде перешкодою, хочу обсмажити кабачки на ядрі родичів Р

Щоб зробити цю закуску ще більш привабливим і тастером можна посипати свіжими зеленню і розчавити часником. П'яні кабачки - це ідеальне доповнення до м'ясних страв. Вони також можуть стати відмінним варіантом для швидкого закуски перед вечерею.

Ми ділимося з вами відео-версією рецепта з красивої Наталії.

про:blank

Дуже дякую!