21
Я не схожий на це, коли дитина застібається закусками сухий, знайшов їх краще використання.
Все про здорову їжу, сучасні діти, атлас, віддають перевагу пачці тріщин з улюбленим смаком. Якщо ці скоринкові закуски вийшли на вашу кухню, не поспішайте заявити війну на них. Додайте варені яйця, кукурудзу, хороший пучок зеленої цибулі і ароматні трави, щоб отримати простий салат з тріскера, який в мій смузі думка не гірше ресторану. Цезар
Простий салат з трісками Склад
Підготовка
Інші рецепти додають дроблену шинку, капусту Пекіна, моркву корейського стилю, помідори, гриби та консервовану рибу. Різноманітність інгредієнтів обмежена тільки своєю фантазією.
Простий салат з трісками Склад
- 1 пакет тріщин (40г)
- 3 яйця
- 300 г консервованої кукурудзи
- Бодибилдерши
- кріп і петрушка
- сіль і перець
- майонез
Підготовка
- Попередньо висипати тріщини в пачці (У мене є смак сметани і зелені), щоб зробити їх меншими. Замість магазинів тріщин можна використовувати шматочки білого хліба, обсмажених на вершковому маслі з часником. Це вимагає додаткового часу, але дозволить вам безпечно уникнути наявності смакових добавок.
959257 - Зварювальні яйця.
- Зріжте цибулю і зелень дрібно.
- Куб зварених яєць.
- Змішайте яйця і зелень в мисці.
- Додати тріщини.
- Надішліть кукурудзу і майонез в салатну чашу.
- Стирайте і дайте салат заварити так, щоб тріщини стали трохи м'якшими. Але не відходиться занадто багато часу, повністю замочений тріщини також не зробить блюдо тастером.
- Подавати таблицю.
- Простий салат з тріщинами готовий. Виходить, щоб бути дуже ситним і смачним, а гострі тріщини приємно затіняють м'який смак кукурудзи і яєць. Смачні та успішні кулінарні експерименти!
Інші рецепти додають дроблену шинку, капусту Пекіна, моркву корейського стилю, помідори, гриби та консервовану рибу. Різноманітність інгредієнтів обмежена тільки своєю фантазією.
Друг в 40 став тісто, симпатизувати і пояснити, як вона втратила красу
Ніжні сирні печиво на літні дні, підходять для тих, хто не може випікати і цукром