Навіть в спеку я запікаю Париж-Брестові торти, десерт з багатою історією.

І хоча це спекотна, я запікаю доброї для чаю! Змішування будинку. свінгериЩоб приготувати смачний торт Париж-Брест. Я люблю цю ласощі не тільки за свій смак і відносну простоту в кулінарії, але і за її історію.

Форма торта нагадує велосипедне колесо, і це з хорошої причини. У 1891 році відомий французький журналіст Pierre Giffard першим організував велосипедний супермарафон Париж-Брест-Париж. Перший переможець Карла Террона. Для цього йому було 71 годин 35 хвилин без сну і відпочинку педал. У 1901 році забіг став міжнародним і розділеним на аматорські та професійні частини.

І в 1910 році confectioner Louis Durant запровадив П'єр Гіффард десерти Париж-Брест у вигляді велосипедного колеса. Що це?

Домашній заварний тісто Сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Паризький тортй Це класична французька випічка, яка любить експериментувати з відомими кав'ярнями.

Інгредієнти для заварного тесту
  • 100г води
  • 100г молока
  • 80г вершкове масло 82 %
  • 130г борошна
  • 4 яйця
  • щіпка

Складові шоколадно-горіхового крему
  • 220г вершки 35%
  • 180г молочна школа 33%
  • 50 г лісової пасти
  • 250г вершковий сир

Підготовка
  1. У товсто-знизеному сотейні з'єднайте воду, молоко, щіпку солі і цукру і вершкове масло нарізають шматочками. Нагріваємо масу на середньому вогні, періодично помішуючи. Принесіть його до кипіння, потім зніміть його з вогню і відразу посипте все борошно.

2. З силіконовою лопаткою перемішайте тісто. Вона повинна вийти гладкою і однорідною, без грудочок. Потім поставте тісто знову і, періодично помішуючи, висушіть тісто трохи на 1-2 хвилини. Поставте тісто в глибоку миску і дайте трохи охолонути.

3. У окремому контейнері збити яйця з вінком або збити їх зануренням. Повільно залити яйця в тісто. Затискаємо тісто міксером або можна вручну лопаткою. Тісто можна використовувати відразу, але набагато простіше працювати з охолодженим заварним тестом. Так я раджу зібрати його в приманку, накрити нею харчовою плівкою і покласти її в холодильник на 3 години. Р

4. Для кремовий Залийте шоколад гарячим кремом. Також можна залити ванільний сироп або лісовий горіх для аромату. Але якщо вони не роблять, то можна обійтися без цього кроку. Удар шоколадний блендер з кремом до однорідності, а потім покрийте масу харчовою плівкою і вставте в холодильник на 6 годин.

5. Поставте заварне тісто в цукерковий пакет. Обкладинка сковороди з пергаментним папером, можна використовувати багаторазовий тефлоновий мат. За допомогою круглих ріжучих печей або навіть за допомогою муги і борошна робимо кола на протилежному. Для цього опускаємо зворотну сторону відрізання потрібного діаметру в борошно і натискаємо її до мату, залишаючи слід.

Р

6. Вичавити тісто на пергамент у вигляді кільця, залишити відстань між кільцями, так як після випікання вони підвищують. Зморшки мигдальних пелюсток або подрібнених горіхів зверху. Запікати в 200 градусах 20 хвилин. Потім знизіть до 180 і запікайте ще 10-15 хвилин. Р

7. Холодильник крем, перемішати його до щільності. Окремо збийте вершковий сир, потім додайте його до шоколадного крему і перемішайте. Повністю охолоджені заготовки вирізають хлібом ніж навпіл.

8. Вичавити на одну половину тортового крему з тістечкою. Покрийте торт другою половиною тесту і посипте горіхами і цукровою пудрою.

9. Це все, дивно ніжно і торт-мейк Готовий. Бодибилдерши!

І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Юлія Малий. Я люблю всі рецепти солодощів з красивих господині Юленка!

про:blank

Редакція Елекра з хлібопекарської пасти є розкішю, і приготування їх в домашніх умовах здається занадто важко. Я пропоную вам ознайомитися з простим і доступним рецептом для заварного тесту на молоці. Ви можете випікати еклери або заморожувати заготовки і зберігати їх в морозильній камері, і вийняти їх з морозильника 20 хвилин до готування.

Як ви можете побачити, домашній заварений тісто по суті нормально. Увійтий Ви можете використовувати крем будь-яким способом, який ви хочете. Ви також можете зробити торти з неперевершеною начинкою, наприклад з рибним і вершковим сиром.

Зазвичай «Пари-Брест» подається у вигляді невеликих тістечок, але можна знайти торт - від 30 до 50 сантиметрів в діаметрі. Спробуйте, експериментуйте і здивуйте свою сім'ю. Солодощі!