24
Гірський закусок збитого сиру фета, який збереже господиню від голодних гостей
Якщо гості не можуть чекати, щоб сидіти на столі, то сковорідка, кришталеве кільце, не боїться, sweetheart: this chic Greek закуска збереже ситуацію. На основі томатів фетаТрохи сметани, оливкова олія і ароматні спеції.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. греки Сир фета в кілька хвилин. ласощі зі свіжим смаком!
Сирні томати Фета Склад
Підготовка
Обов'язково дивитися відео з кухар-канал Тетяна Шпілько, тут процес приготування показаний дуже доступний і простий. Я люблю всі рецепти Тетяни і варити їх майже щодня. Ви завжди збираєтесь вперше!
про:blank
Я також запропоную вам ознайомитися з 15 оригінальними хлібами, які зроблять ваш бутерброд повним закускою і дозволяють його стати частиною правильної системи харчування. Збережіть його, вам буде потрібно!
Помідори з сиром фета та спеціями за цим рецептом допомогли мені більше одного разу! До речі, замість сухого базиліка можна додати свіжі, він також виходить дуже смачним і ароматним. Пофарбувати це. сир-маси Таст, тріск або лаваш і подаються до столу. Такий снек прикрасить будь-який святковий стіл, але для сніданку це просто godsend!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. греки Сир фета в кілька хвилин. ласощі зі свіжим смаком!
Сирні томати Фета Склад
- 200г сир фета
- 4 ст. л. сметани 10-15% жиру (або 110 г грецького йогурту)
- 1 зуб. Кошик
- 1 ст. л. лимонного соку
- 2 ст.л. оливкова олія етра незаймана
- 0,5 ч.л. чорного перцю, сухого базиліка, орегано і паприка
- зелений
Підготовка
- У мисці блендера покласти ріжучий фета. Дуже важливо правильно вибрати сир. Він повинен бути натуральним, тому дивитися на склад. Fetax не добре для салатів.
- Також додайте сметану або грецький йогурт до сиру. Це зробить закуску більш ніж ніжним і вершковим. Додайте гвоздику часнику і столову ложку лимонного соку. Залийте 2 столові ложки оливкової олії. Добре збийте блендер на однорідність.
- Залийте чорний мелений перець, сухий базилік, орегано і паприка. Але сіль не потрібно додавати, так як сама фета досить солона. Також можна додати свіжі зелені. Стирайте все разом. р.
- Залийте оливкову олію зверху і посипте паприку.
- Зробіть хліб (найкращіше взяти темний хліб) тост з тостером або каструлею. Вимийте томати і виріжте їх по колах.
- Фарба. Хліб-масиПокладіть трохи помідорних мух на верх і посипте сухі трави. Дуже добре виглядає. Бодибилдерши!
Обов'язково дивитися відео з кухар-канал Тетяна Шпілько, тут процес приготування показаний дуже доступний і простий. Я люблю всі рецепти Тетяни і варити їх майже щодня. Ви завжди збираєтесь вперше!
про:blank
Я також запропоную вам ознайомитися з 15 оригінальними хлібами, які зроблять ваш бутерброд повним закускою і дозволяють його стати частиною правильної системи харчування. Збережіть його, вам буде потрібно!
Помідори з сиром фета та спеціями за цим рецептом допомогли мені більше одного разу! До речі, замість сухого базиліка можна додати свіжі, він також виходить дуже смачним і ароматним. Пофарбувати це. сир-маси Таст, тріск або лаваш і подаються до столу. Такий снек прикрасить будь-який святковий стіл, але для сніданку це просто godsend!
Проблеми з головними коонами, про які хости сміливо мовчать
Повернутися до Продигала чоловіка, або Чому чоловіки приходять назад