Вирішили продати будинок батьків, але сестра тутетична і заборонена

Що потрібно думати про те, перш ніж погоджуватися на щось, і чому це завжди так складно зробити важливі рішення? Історія нашої героїні сьогодні про те, як прийняття спадщини ставити її до важкого вибору, змушує вас думати про те, що вам цінніше: матеріал благополуччя або спогадів і миру розуму. Я задаю, що рішення буде робити, якщо ви були на своєму місці?

Коли мій мама пролетів, моя сестра і я залишився в домашніх умовах. Її сестра, Іра, негайно дав її частку спадкування. Так я поставив всі документи на себе.

Будинок був дуже простим і непристойним. Моя людина і я довгадав, щоб повернути Божественний вигляд і мати була більш комфортною. Але навіть проводити косметичні ремонти, необхідно було провести досить велику кількість. Ми економимо гроші на тривалий час на цьому випадку...

До того часу будинок перейшов у власність, мій чоловік і мав досить гідну кількість заощаджень. Таким чином, відразу після реєстрації всіх робіт ми почали ремонт робіт.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А коли ми закінчили, ми вирішили використовувати його як літній котедж. Саша займалася садівництвом, допомогло йому і подбали про сад.

До недавнього часу все було дрібно. Але 6 місяців тому мій чоловік потрапив до аварії і втратив свою роботу. Щоб покласти його на ноги, нам довелося потрапити в борг, і до сьогодні ми не змогли оплатити їх назад.

Мій чоловік відновлюється, але він все ще не може працювати. Я на власній, і мої борги, тільки зберігають зростання. Не можна їхати, як і раніше, тому мені довелося зробити дуже складне рішення.

З часу подальшого догляду за за дачною зоною, ані кошти навіть піти не було, я вирішив продати будинок батьків і скористатися приступами для оплати боргів.

Але коли мій сестра дізнався, вона сказала, що я не мав права робити це. Нагадуємо, що це не просто будинок, але нагадка моєї матері та дитинства років, що проживали в ньому.

Я згоден з братом. Цей будинок є просто важливим для мене, можливо, ще більше. Я провів багато часу, намагаючись зберегти його. Але я просто не бачу щось інше.

Що б ви порадили нашому героїні? Ви думаєте, що ви повинні продати будинок батьків або послухати сестри? Відчуйте, щоб поділитися думками про це в коментарях!