Мій чоловік дав квартиру до іншої жінки, завдяки моїй мамі, які сказали мені все.

«Що відбувається, коли я дізнався, що мій чоловік має секретні стосунки з іншою жінкою? І варто тримати його, якщо він вирішує залишити сім'ю? – це питання, які героїні нашої історії Марина запитує. Чи можна ми допомогти дівчатам розібратися?

З кожним днем я відданий загальному очищенню. Тексти пісень, а це означає: Це надихає і надихає мене, як нічого іншого. Чоловіки ці дні зазвичай зникають від батьків, а діти щодня ходять з друзями. Так що ця неділя я зробив мій улюблений.

Спочатку все було дрібно, але коли черга прийшла до відновлення замовлення в кабінеті чоловіка не було сліду мого чудового настрою.

Мій чоловік дав квартиру до іншої жінки, завдяки моїй мамі, які сказали мені все.

Починався відновлювати замовлення на касі Саші, в одному з коробок я знайшов подарунок для квартири, прикрашеного від імені матері в ім'я жінки. Як правило, ця коробка завжди була замкнена, але цей раз чоловік, очевидно, забули його. І інтерес до пошуку, що було так важливо, щоб я виглядав всередині.

У мене було багато припущення про зміст цього стоша. Але це відкриття стало справжнім сюрпризом для мене. І без зайвих речей.

570864

На початку нашого життя я спробував багато разів пересунути матері Сашина, щоб дати нам жити в цій квартирі. Зняти, і ці квартири були порожніми. Як мінімум я думав так...

У будь-який зручний спосіб, який перед установкою в квартирі, необхідно зробити значний ремонт. Звісно, не було грошей на цей ремонт.

Дата дарунок свідчить про те, що ця квартира була передана в володіння нової господині тільки в той час, коли ми бродилися орендовані будинки. Так, коли я знайшов її, я не чекаю чоловіка, щоб повернутися назад. І пішов вона до її матері-завдяки, взявши з нею нещастяний папір. Я не бачу Сашу в батьках. Після невеликого зусилля я зумів отримати мій мати-в-право, щоб розповісти мені, що це призначено. Коли я отримав додому, я знав правду. Але знайти чоловіка на кухні, спокійно їсти на кухні, ще влаштувати справжню допит.

На початку Саша спробувала втекти розмову. Але в кінці він сказав мені, що сталося. Він був у відносинах з іншою жінкою протягом багатьох років. Виявилося, що ця жінка мала сина від нього. У зв'язку з новинами, скандал був незадовільним.

Він спробував виправдати себе, вибираючи жити з мене і моїх дітей замість виховання сина. Ці виклики тільки зробили мене хворим.

Він задружився, коли у мене є діти з іншим чоловіком. А потім він сказав, що це все порожній. Він буде любити їх, якби вони були власними. І тепер він сказав!

Херсон

В кінці все вийшло до того, що чоловік вирішив піти в цю жінку. Чи варто його тримати? Я не знаю, що робити. Я люблю його в будь-якому місці! Але має сенс продовжити життя з читцем?

Ви не бажаєте ворога! Особисто я думаю, що я повинен вирішити розлучення. Що ви думаєте про це? Що б ви порадили нашому героїні?