17
Серед старих паперів знайшов рецепт пісного салату, який закінчує перше місце на будь-якому святкуванні
Для тих, хто має великий час, ми підготували салат з буряка. Легко, смачно, легко готувати, і головне, неймовірно вітамін!
Навесні, коли відчуваємо нестачу вітамінів, заряджає нас енергією, підвищить рівень гемоглобіну, а також допомагає позбутися від кілограмів, що накопичуються взимку.
Салат Lean beet Інгредієнти для салату
Соус інгредієнти
Підготовка
Легкий і збалансований буряковий салат завжди корисний і дуже смачний, особливо якщо ви додаєте саме ті інгредієнти, які доповнять і вигідно відтіняють солодкий смак соковитого коренеплоду.
Я маю нагоду про сирі овочі. Але завдяки чорносливу і сухому абрикосу специфічний смак сирих буряків в салаті повністю не відчувається. Крім того, салат дуже серйозний, і варена частина моєї сім'ї триває 2-3 дні.
Навесні, коли відчуваємо нестачу вітамінів, заряджає нас енергією, підвищить рівень гемоглобіну, а також допомагає позбутися від кілограмів, що накопичуються взимку.
Салат Lean beet Інгредієнти для салату
- 1 буряк (170г)
- 1 морква (150г)
- 100г горіхів
- 150г чорнослив
- 150г сушений
Соус інгредієнти
- 5-6 зубчики часнику
- 100 мл оливкової олії
- 2 ст.л. пісного майонезу
- сіль і перець
- 1 ст. л. лимонного соку
- салат кондимент (за бажанням)
Підготовка
- Вимити і очистити буряк і моркву. Змішайте овочі для корейської моркви.
- Обсмажте горіхи в сковороді або висушіть в духовці. Мала дроб.
- Промийте сушені абрикоси і чорносливи. Якщо твердий, залити гарячою водою і залишити на півгодини.
- часник на дрібній тертці. Змішайте тертим часником, оливковою олією, пісним майонезом, сіллю, перцем і улюбленими приправами.
- Вирізати абрикоси і чорносливи невеликими шматочками.
р. - Поставте всі інгредієнти в чашу. Додати соус. Стирайте його добре.
- Що це? Салат з буряка готовий. Ви можете подати таблицю.
Легкий і збалансований буряковий салат завжди корисний і дуже смачний, особливо якщо ви додаєте саме ті інгредієнти, які доповнять і вигідно відтіняють солодкий смак соковитого коренеплоду.
Я маю нагоду про сирі овочі. Але завдяки чорносливу і сухому абрикосу специфічний смак сирих буряків в салаті повністю не відчувається. Крім того, салат дуже серйозний, і варена частина моєї сім'ї триває 2-3 дні.
Багаторічники, які повільно цвітуть з червня по серпень, радують господині
Я настійно переносить критик Великоднього десерту «Рафаелло», я вдячний за корекцію до рецептури.