Я не втомився подякувати їй до кінця століття.

Дуже слово чоловічажина здається щось незвичайне. Не знаю, що це те, доки я побачила, що це не випадково. Виявилося, що моя дружина відома довго і ми маємо гарну дівчину на кухні. дерев'яній Моя дружина каже, що ви бачили її сто разів, просто ігнорували її. Я, Я.

Найцікавіше, що в редакції "Сайт" Не всі знають, що це таке. Якщо ми не знаємо щось, час запитати та дізнатися. Дружина сміється і тільки списує, як можна використовувати і чому вона навіть потрібна. Я просто повинен писати його вниз. Ось скільки ми знайшли!

Моя красива дружина розповіла мені, що вперше вона помітила чоловіка від друзів. Поїхали до свого будинку Я пам'ятаю там не багато місця назад, тому їжа на столі була правою. Але все було так, як це було організовано, все може бути досягнуто. В цілому це не було без комоду!

Перегляд цього повідомлення в Instagram

(@derevyashki123) - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру

Менгері не тільки красиві, але і економічні! Перш за все, простір на столі зберігається, а деякі з цих речей здатні створювати дива, адже на них можна викласти різні вироби. Візуально, здається, якщо «зламається стіл» від страв. І ось, як ви можете використовувати його!

Дерево-морська чоловіча
  1. Для сирних наборів
    Чудово покласти кілька сортів сиру в менгері, і залишити центральне відділення для меду. У той же час можна покласти мечі так, щоб гості не встигли взяти сир своїми виделками або руками. Перегляд цього повідомлення в Instagram

Подарунок VINNITS незвичайні подарунки (@creed_home)

Для м'ясної пластини.
Ви можете зробити те ж саме з м'ясним різанням, як з сиром. Покладіть бриклик, ковбасу, кришку і ельдерицю в м'язах. Додайте соуси та зелень в інші відсіки. І їстівний і красивий! Для морепродуктів
Менажери, до речі, часто використовуються в рибних ресторанах. Як нас гірше? На ньому можна класти мідії, креветки, червоної риби, оливки і розмістити білі соуси там. Звуки чудово! Перегляд цього повідомлення в Instagram

Пост поділений Кадомскіресленнік (@kadomskiiremeslennik)

Для салатів.
Щоб зробити це, менгері буде потрібно більше, але це реально видається, коли необхідно бути багато салатів на столі. Уявіть, скільки місця плити візьмуть! І це можна зробити лише одним блюдом! Для луків
Кукурудза, перець, томати та гриби. А деякі капусти і мариновані цибулю. А в центрі можна висадити варене картопля або пюре. Яка порція? Для горіхів
Так! Кілька видів горіхів, кліщів, сушених абрикосів і обов'язково родзинок. Чудова тарілка для гарного чаювання. І велика економія простору! Перегляд цього повідомлення в Instagram

Послання Криму. Дерево різьблення. (@delomasterabolgara)

Для свіжих фруктів
Так, за це теж! Очищені апельсини, маргіни, зрізані банани і непристойні ягоди винограду. І всі інші фрукти, які приходять на розум!

З редакції Додаємо, що блюдо підходить для солодощів. Печиво, шоколадки, різні цукерки - все це можна розмістити на ньому. Невеликий комод ідеально підходить для соусів. В цілому варіанти моря! Обов'язково писати в коментарях, як ви використовуєте обробник, кожен буде зацікавлений!

Перегляд цього повідомлення в Instagram

(@stanok.chpu.pinsk)

Дерево-морська чоловіча красиві і функціональні. І так кераміка. А деякі люди не дадуть пластику. Тексти пісень, а це означає: Ми просто любимо все природно! Читати нашу статтю про основні правила етикету, які потрібно знати. Просто в разі. Дякую за перебування з нами!