Я не розумію, що мій чоловік постійно текстує колишнього працівника.

Що ви можете зробити, якщо чоловік відповідає іншій жінці на дуже особистій темі і каже, що це просто дружба? Давайте подивимося на конкретну ситуацію в житті 32-річного Олени і намагайтеся знайти практичне рішення разом!

Ви можете сказати, що з чоловіком я був щасливим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! На жаль, немає ідеальної людини. Так він має один невеликий недолік - зайві дружби. Покажіть, чому я думаю, це недолік.

Микита завжди друзі з різними жінками. І хоча в їх зв’язку немає найменшого натяка на фліртацію, що заперечує мене. З однією з своїх колишніх колег, він все одно має звичку регулярного листування. І хоча Sonya одружена і живе за кордоном, здається, ніби вона постійно невидима в нашому житті. Чому ви думаєте? Що це?

Якщо щось з звичайної трапиться на роботі або він потрапляє в якусь смішну ситуацію на шляху дому, два жінки відразу дізнаються про це: мене і його колишнього колеги. Якщо він повинен приймати серйозне рішення про будь-яке питання, мої поради йому недостатньо. Консультація з Sonya обов'язково відбудеться, немає сумнівів. У той же час він навіть консультує про те, що тільки турбує нас. Це дійсно болить мене!

Знову, як чоловік, він ідеальний. І ми поділяємо обов’язки будинку однаково, і заробляємо гідні гроші, і приділимо увагу жінці мені - завжди в кіно, потім для романтичної вечері. Але я все ж сердився, що говорити мені не достатньо.

Я знаю, що це дурно, але я ревно з нього для цієї Sonya більше, ніж я з іншої дівчини, він приходить до контакту з. Чи можна пояснити, що він відсутній? Чому він зберігає текст?

Важливо розуміти, що сімейні відносини в першу чергу будуються на довірі та прийнятті партнера. Здавалося б, тільки, починаючи з дати свого чоловіка, його надмірна соковитість здалася нашої героїні гідності. Так що змінився час?

Дуже просто. У шлюбі особливо гостре почуття володіння коханою людиною. Звичайно, я не хочу поділитися ним з кимось іншим. Однак слід пам'ятати, що людина є соціальною істотою і просто потребує взаємодії з іншими людьми.

Для підтримки дружніх відносин з жінками, тоді, таким чином, він закриває певні психологічні потреби, які він не задовольняє самостійно.

Якщо, як героїна сьогоднішніх епізодових звітів, людина нічого нічого не виходить за межі прийнятних норм, варто хвилюватися?

Єдине, що ви дійсно можете скаржитися на обговорення особистих тем зовнішнього боку. Але знову, хоча Helena Sonya є стороннім, для чоловіка вона, здається, є досить близьким другом.

Не можна просто заборонити людину від спілкування з ким він хоче. Проте, ви можете поговорити з ним відверто і розповісти про ваші неприємні почуття про те, що його діалоги з іншими жінками піднімуть питання, які ви хотіли б табу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Що ви думаєте про це?