9
Подруга від Мурманського врожаю скумбрія в банку для чоловіка, капітана довгого рейсу
Він сказав, що є рецептом для Мерманських моряків. Я не впевнений, що це правда. Але в будь-якому випадку, якщо ви дотримуєтесь його принаймні один раз, ви більше не будете використовувати інші варіанти. Про це Як смачно посолити в домашніх умовахМоя тітка колись сказав мені. І тепер я завжди роблю це.
Mackerel є відносно недорогим, але дуже смачним і здоровим рибою. Подається без розмаїття на святковому столі. мариновані скумбрія Цей рецепт смак краще, ніж червона риба. Додайте ще зелені і лимон, і всі інші інгредієнти, я впевнений, вже на кухні.
Як смачно посолити скумбрія в домашніх Spices може відрізнятися. Взяти їх стільки, скільки вам подобається. За перший раз рекомендую наступний рецепт повністю.
інгредієнти
Підготовка
маринувати Таким чином, можна не тільки в банку, але і в контейнері з кришкою.
Ви можете подавати рибу як з картопляним пюре, так і з картоплею. Також я хочу додати свіжі промені до скумбрії. Чудовий смак!
І якщо вам подобається. духова шафаПрийміть ще один рецепт, як це.
Заощаджуйте цей запис у закладки або діліться з друзями в соціальних мережах. І обов'язково використовуйте рецепт - не пошкодуєте його. І розповідайте нам у коментарях, якщо все вийшло, скільки вам сподобалося.
Mackerel є відносно недорогим, але дуже смачним і здоровим рибою. Подається без розмаїття на святковому столі. мариновані скумбрія Цей рецепт смак краще, ніж червона риба. Додайте ще зелені і лимон, і всі інші інгредієнти, я впевнений, вже на кухні.
Як смачно посолити скумбрія в домашніх Spices може відрізнятися. Взяти їх стільки, скільки вам подобається. За перший раз рекомендую наступний рецепт повністю.
інгредієнти
- 2 маркери
- 1 цибулина
- 1 павук dill
- 2 ст.л. солі
- 1 ст. цукру
- 1 ч.л. коріандр
- 3-4 горох солодкого перцю
- 1/3 ч.л. чорного мелений перець
- 100 мл води
- 100 мл рослинної олії
- 2-3 скибочки лимона
- 50 мл оцту (9%)
- 2 лаврові листки
Підготовка
- Підготовка інгредієнтів. Риба, якщо заморожена, розморожена.
- Чистіть скумбрія зсередини, промийте холодною водою і добре просушіть паперовими рушниками.
- Зріжте його на скибочки.
- Зріжте цибулю тонкими півколами. Подрібнити кріп.
- Змішайте сіль і цукор, додайте подрібнений лавровий лист, перець, коріандр і ароматний перець. р.
- У чистому банці внизу викласти шар цибулі, посипати сумішшю солі-сугару з приправами, зеленню. Потім шар риби. Або на: цибулю, сіль, спеції, зелень.
- Покладіть лимонні скибочки зверху. Змішайте холодну воду з оцтом і рослинним маслом, залийте цю маринаду рибу. Закрийте кришку щільно (або скручіть) і вставте її в холодильник на ніч.
- Риба готова вранці. 679350
маринувати Таким чином, можна не тільки в банку, але і в контейнері з кришкою.
Ви можете подавати рибу як з картопляним пюре, так і з картоплею. Також я хочу додати свіжі промені до скумбрії. Чудовий смак!
І якщо вам подобається. духова шафаПрийміть ще один рецепт, як це.
Заощаджуйте цей запис у закладки або діліться з друзями в соціальних мережах. І обов'язково використовуйте рецепт - не пошкодуєте його. І розповідайте нам у коментарях, якщо все вийшло, скільки вам сподобалося.
Дочка-в-одному приїхали відвідати неприпустиме тіло, сидіти червоний з шімом для неї.
Моя сестра чоловіка часто дивиться на світло, не запитуючи на моє нове плаття.