Зрада листів фарб для волосся, щоб дізнатися серце

Я почав фарбування волосся як підлітка. Я не розумію, наскільки важлива якість фарби. Але це залежить від насиченості і довговічності кольору. І сам тінь! Для того щоб не потрапити в неприємності знову і насолоджуватися гарною зачіскою якомога довше, я перейшов на професійну допомогу. Що допомогли мені. фарба Estel Professionalй Сьогодні Я поговорю про найбільш популярні лінії цього інструменту.

Світ Estel – це поєднання інновацій та традиції, універсальності та індивідуального стилю, ексклюзивності та функціональності, мистецтва та науки. Продукція бренду призначена для того, щоб надати емоціям і зробити світ кращим місцем – це натхнення фахівців, які прагнуть постійно створювати щось нове і принести значення.

Професійні фарби Estel пропонують тисячі можливостей для творчості та експерименту з стилем. Кожна лінія доставляється до ідеального і втілює значення компанії.

Де Люкс - довговічність, догляд та багатогранна палітрай Продукт з поживними маслами і провітаміном B5 надає багатий колір, алмазний світ і м'якість кашеміру. Базова палітра охоплює більш ніж 100 варіантів створення шикарних і міцних кольорів, а соковиті Etra Red відтінки містять спеціальну молекулу Red5, яка посилює їх міцність і насиченість.

Висока блондинна блискавка в чотири тони і дозволяє дизайну безбарвнийй Високий спалах представляє яскраві рішення для фарбування кольорів і ефектних експериментів. На природній основі рекомендується використовувати з третього рівня глибини тону, а на попередньо пофарбованих - з четвертого. Якщо ви хочете чистий і прохолодний блондинка без жовтого, ваш No1 фарба є антижовтий ефект.

Варіанти пастельних (бірюзовий, лавандовий, персиковий, рожевий) підходять для повітряного і легкого стилю. З їх допомогою комфортно тон, виділити пасма і акцентй Лінійка включає в себе чарівні Нойові відтінки та оригінальні рішення для пастельних норі.

Estel Професійні фарби: інші лінії Немає сірого волосся - з De Lue Silver! Колекція ґрунтується на стильних рішеннях для повного перекриття сірого волосся. Фарба надає глибокий колірй Завдяки технології Anti-Age Color, він повністю маскує сіре волосся і зберігає результат надовго. Пантенол з рослинними маслами живить і зміцнює волосся, робить його гнучкими, шовковистими і променевими.

Звичайно, після фарбування волосся потрібно подбати про те, так як компоненти самих фарб неефективні. Крім різних варіантів фарбування, Estel на EVA. UA пропонує засоби догляду, щоб вирішити всі види проблем і поліпшити стан волосся.

Де Люкс Сенс - кремовий напівперманент без аміакуй Широка палітра призначена для м'якого фарбування і тонування. Оздоровчий комплекс (кератинов, провітамін B5, оливи і екстракти рослин) піклується про здоров'я і зовнішній вигляд волосся. У серії створено чотири варіанти Етра Ред з молекулою Red5: яскравість фарби 30% вище порівняно з базовою палітрою.

Прима--- серія експрес-перетворення за 10 хвилинй Колекція включає в себе різні відтінки, включаючи п'ять модних варіантів блондинка. Оновлення, тонування та створення кольору – всього за 10 хвилин! Продукт має пінну консистенцію, забезпечує простий і миттєвий результат якості, поєднує барвник і корисні інгредієнти.

Принцеса Есе - персистентністьй У формулі міститься система Vivant з екстрактом кератину і гуарани, яка відповідає за променевість і пластичність волосся. Фарба з великим базовою палітрою дозволяє легко створювати розкішні кольори, чітко потрапляє в тон, доглядає за волоссям і якісно охоплює сіре волосся.

Зрада листів фарб для волосся, щоб дізнатися серце р.

Колекція S-OS яскравіше в чотирьох тонах, не вимагає розфарбовування і дає колірну нагородження - від коралових і золи до дуги і перли. Етра Червоний допомагає створити колір 25% яскравіше, ніж головна палітра завдяки молекулі Red5.

Для оригінальної розмальовки на світле волосся Estel пропонує модні рішення: рожевий, бузок, фіолетовий і фіолетовий. Фарбування в ефектних тонах без освітлення дозволяє зробити збірку Люмена: на природній основі від третього рівня глибини тону, а на розпис - від четвертого.

Професійна фарба Estel: діапазон XTRO XTRO є сміливими і незвичайними прямими пігментами. Колекція пігментів прямого дії Революціонарні та яскраві рішення для найсміливіших експериментів. Серія включає прозорий випробувач для створення порошкових квітів.

Продукція в темній упаковці призначена для довгого зносу, а в білому – для швидкого видалення і легкої зміни зображень. Пороги не потрібно заважати активатором, але можна поєднувати один з одним для отримання унікального діапазону. Бездротова формула Ammonia Він містить корисні кислоти і підтримує променевість і гнучкість волосся.

Серед інших речей, бренд має вироби для розмальовки брів і вій і чоловічої фарби-кауфляж Alpha Homme для маскування сірого волосся. Estel Професійні Мільйони можливостей для всіх!

Я впевнений, що ви можете знайти ідеальний засіб для себе. І якщо ви вже використовували продукти цієї компанії, сміливо діляться враженнями в коментарях. Чекаємо Вас!