24
Мистецтво виготовлення східних солодощів в домашніх умовах, на регулярній кухні
Сьогодні мій будинок для чаю чекає Сходу. солодкістьй І не купили бекклаву, але домашній. Ще один день запитав рецепт з кав'ярні кондитерського шефа. Ми спробували схожу бекклаву колись в Туреччині, але це набагато тастер.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки порцеляни з горіхами і солодким соусом. Не можна відірвати!
Східна солодкість з горіхами Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Склад для сиропу
Підготовка
І читати далі про рецепт, дивитися це відео з чудових кухар-канал Ясемін Готовіт. Немає рецепта, це дійсно шедевр приготування їжі!
про:blank
Також я пропоную читання рецепта східного тесту А'єн Мварраха з другу студента з Сирії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
З якоїсь причини я завжди думав, що баклава дуже важко і довго варити. Але після цього рецепта я переконався, що це просто простіше готувати. Сам процес Тестування і формування медитативної і творчої творчості. Я дуже сподобалося, і я рекомендую вам спробувати приготування їжі.
У кав’ярні, де поділилися рецептом зі мною, ця делікація була названа баклавою. Але якщо ви знаєте точну назву цього східного горіха, будь ласка, напишіть мене в коментарях. Спасибі заздалегідь!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки порцеляни з горіхами і солодким соусом. Не можна відірвати!
Східна солодкість з горіхами Інгредієнти для тесту
- 200 мл теплого молока
- 1 яйце
- 1 яєчний жовток
- 120 мл рослинної олії
- 450г борошна
- 1 ст.л. яблучного оцту
- щіпка
- пшенич
Наповнення інгредієнтів
- 300г горіхи
- 1 яєчний білий
- 150 г розтопленого вершкового масла
Склад для сиропу
- 500г цукру
- 500 мл води
- 0,5 ч.л. лимонної кислоти
Підготовка
- Щоб приготувати тісто, перемішайте тепле молоко з розтопленим маслом. Додайте яйце і 1 яєчний білок і не забудьте про щіпку солі. Залийте яблучний оцет і перемішайте все силіконовою лопаткою.
- Залийте борошно і перемішайте тісто руками. Тісто повинна вийти м'яким, м'яким і не повинна липатися до рук. Зберіть тісто в помаху, накрийте кришкою або рушником і залиште його протягом 20 хвилин.
- Щоб приготувати сироп, залити цукор в сотейник, залити водою і додати лимонну кислоту. Варіть на 20 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. р.
- Для приготування начинки шліфування ножовими горіхами. Додати яєчний білок в горіхи, перемішати. Р
- Тісто ділять на 5 частин. Кожна з штук розгортається в кульку. На пилоподібному столі крохмаль розкачати тісто дуже тонко.
- Заготовлений шар тіста збирається в щільну гармоніку, залишаючи 0,5 сантиметри безкоштовно на кожному боці. В середині, при регулярних інтервалах викласти начинку волоських горіхів. р.
- Ретельно покрийте начинку вільними краями тесту, а потім виріжте все на порційні шматки. Краї кожного шматка цементуються, формуючи своєрідний діамант. Покладіть заготовки на сковороді, а потім залийте кожну з шматків розтопленим маслом.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45 хвилин до готовності. Поки солодкість спекотна, залийте її сиропом. Зверху можна посипати подрібнені фісташки. Залиште тістечка на сковороді для замочування.
- Це, солодкість Я готовий з горіхами. Бон привіт!
І читати далі про рецепт, дивитися це відео з чудових кухар-канал Ясемін Готовіт. Немає рецепта, це дійсно шедевр приготування їжі!
про:blank
Також я пропоную читання рецепта східного тесту А'єн Мварраха з другу студента з Сирії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
З якоїсь причини я завжди думав, що баклава дуже важко і довго варити. Але після цього рецепта я переконався, що це просто простіше готувати. Сам процес Тестування і формування медитативної і творчої творчості. Я дуже сподобалося, і я рекомендую вам спробувати приготування їжі.
У кав’ярні, де поділилися рецептом зі мною, ця делікація була названа баклавою. Але якщо ви знаєте точну назву цього східного горіха, будь ласка, напишіть мене в коментарях. Спасибі заздалегідь!
Помічник кухаря пояснив, як пройти більше 10000 кроків щодня
Присяжний скатер замовив ivy паркан за межами будинку, щоб бути видалений, але я люблю її занадто багато