Мистецтво виготовлення східних солодощів в домашніх умовах, на регулярній кухні

Сьогодні мій будинок для чаю чекає Сходу. солодкістьй І не купили бекклаву, але домашній. Ще один день запитав рецепт з кав'ярні кондитерського шефа. Ми спробували схожу бекклаву колись в Туреччині, але це набагато тастер.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки порцеляни з горіхами і солодким соусом. Не можна відірвати!

Східна солодкість з горіхами Інгредієнти для тесту
  • 200 мл теплого молока
  • 1 яйце
  • 1 яєчний жовток
  • 120 мл рослинної олії
  • 450г борошна
  • 1 ст.л. яблучного оцту
  • щіпка
  • пшенич

Наповнення інгредієнтів
  • 300г горіхи
  • 1 яєчний білий
  • 150 г розтопленого вершкового масла

Склад для сиропу
  • 500г цукру
  • 500 мл води
  • 0,5 ч.л. лимонної кислоти

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто, перемішайте тепле молоко з розтопленим маслом. Додайте яйце і 1 яєчний білок і не забудьте про щіпку солі. Залийте яблучний оцет і перемішайте все силіконовою лопаткою.

2. Залийте борошно і перемішайте тісто руками. Тісто повинна вийти м'яким, м'яким і не повинна липатися до рук. Зберіть тісто в помаху, накрийте кришкою або рушником і залиште його протягом 20 хвилин.

3. Щоб приготувати сироп, залити цукор в сотейник, залити водою і додати лимонну кислоту. Варіть на 20 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. р.

4. Для приготування начинки шліфування ножовими горіхами. Додати яєчний білок в горіхи, перемішати. Р

5. Тісто ділять на 5 частин. Кожна з штук розгортається в кульку. На пилоподібному столі крохмаль розкачати тісто дуже тонко.

6. Заготовлений шар тіста збирається в щільну гармоніку, залишаючи 0,5 сантиметри безкоштовно на кожному боці. В середині, при регулярних інтервалах викласти начинку волоських горіхів. р.

7. Ретельно покрийте начинку вільними краями тесту, а потім виріжте все на порційні шматки. Краї кожного шматка цементуються, формуючи своєрідний діамант. Покладіть заготовки на сковороді, а потім залийте кожну з шматків розтопленим маслом.

8. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45 хвилин до готовності. Поки солодкість спекотна, залийте її сиропом. Зверху можна посипати подрібнені фісташки. Залиште тістечка на сковороді для замочування.

9. Це, солодкість Я готовий з горіхами. Бон привіт!

І читати далі про рецепт, дивитися це відео з чудових кухар-канал Ясемін Готовіт. Немає рецепта, це дійсно шедевр приготування їжі!

про:blank

Також я пропоную читання рецепта східного тесту А'єн Мварраха з другу студента з Сирії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

З якоїсь причини я завжди думав, що баклава дуже важко і довго варити. Але після цього рецепта я переконався, що це просто простіше готувати. Сам процес Тестування і формування медитативної і творчої творчості. Я дуже сподобалося, і я рекомендую вам спробувати приготування їжі.

У кав’ярні, де поділилися рецептом зі мною, ця делікація була названа баклавою. Але якщо ви знаєте точну назву цього східного горіха, будь ласка, напишіть мене в коментарях. Спасибі заздалегідь!