Про які дитячі перевезення мріяли про кожну радянську маму

Дитина коляска сьогодні не здивує всіх, але в дні мого дитинства це було просто особливий шик. Ми приїхали на наші старі. УкраїнськаКоли вона була демонтована. Один у вигляді люка на великих колесах, а інший менший, сидячи, на парних валках. Про нас Не було одного, щоб дати їм, тому вони кладуть там протягом тридцяти років.

Про які дитячі перевезення мріяли про кожну радянську маму

Редакція "Сайт" Зануритися в приємну ностальгію і запам'ятати дитину. Або ж, наші мами, які за допомогою коляски бажали виділитися, щоб підкреслити свою індивідуальність, статус і красу. Я, що був доречним

Згадайте радянські коляски трохи. Прогулянки з крапкою, на якій з'явилася пряма блискавка, а в нижній кошик для речей. Уже восьмих на візках є додаткові кишені для дрібних речей і... гальмівні! Вони зупиняються на колесах так, щоб коляска, Бог заборонений, не йде в будь-яку точку.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Повідомляємо Дмитрієва Поліна (@wowpolino4ka)

У більш пізніх варіантах вікна з'являються в краплях. Таким чином, дитина може розглянути Світй Матеріали для колісних колясок були використані дуже різні, навіть пластикові використовуються для того, щоб зробити їх більш легкими і більш мобільними. Алас, що іноді здійснили небезпечні коляски: вони можуть розгорнути з дитиною. Крім того, такі трансформатори часто зламали.

(@oksikoksik85)

До речі, наш коляска виготовлена з пластику, проте це практично не складеться. Однак є отвір в одному з боків. Тепер не можна знати, за яких обставин вона з'явилася. Але другий коляска збереглася дуже мало. Важко використовувати, але виглядає досить нормально.

Сайт: www.krasbaby.ru

Здається, що цей колясник був викликаний "Прокрутка" Через цікаві ручки, як парасолька. До речі, це було дуже популярним, тому що було легко складати, було дуже легко і досить доступно. Не люблять коляски з ГДР, які повинні бути спіймані. Я думаю, що цей колясник був названий Зеківою.

Автор фотоконтенту (@lyukachka)

Незважаючи на те, що ці оксамитові "машини" були справжніми полюваннями, відсутністю колісних крісел, здається, ніхто не досвідчений. Виготовляли в Дубні, на машинобудівному заводі, і в Лієпаї, Литва. Були коляски для близнюків і коляски. Вони також виготовляють міні-колеса для ляльк.

Пост Анна (@4752anna)

Здавалося б, незважаючи на велику кількість різних варіантів, мами ще мріяли про коляску з Німеччини. Потужні пружиниХороші гальма і приємні на дотик отвір. У пластиковій колясці малюка ми думаємо, ще менш комфортний.

Неймовірно, що протягом цього часу дещо змінився конструктивно. Матеріали так, але ви ще можете побачити мами з крадами і колясками. Тим не менш, останнім часом є мода для інших видів транспорту малюків. Наприклад, дитячі сидіння в автомобілях і так звані санки, які дозволяють перевозити малюка, якщо в рюкзаку.

Пошта поділена Ergo-backpacks/slings від народження (@di_sling)

Що стосується вибору, то, можливо, найскладніші будуть вирішувати, які будуть використані найчастіше. Чи є він потужним? свінгери з хорошим захистом і міцним каркасом, або трансформатором три в одному, або звичайним ходовим візок. Я дивую, в вісімдесятих, теж, вибрав коляску?

Від редакційного колективу Не забудьте поділитися враженнями про коляски з радянських часів. Може бути, деякі з них все ще працюють і можуть бути використані? Чи потрібна ваша мама, щоб знайти, що прогулянка з Німеччини? Про все в коментарях!

(@myro4kaya)

радянські коляски Нагадуємо нам про те, що вони були з іншого життя. Нагадуємо про це величезну країну. Читати статтю про те, чому гіперпротекція небезпечна для дітей. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!