Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Для розсади нашої малини сусіди сходження над парканом, мій бабуся не кинувся, але дав поради по догляду.

Тернопіль малина до Уві сні всіх місцевих дітей. Це не цукерки з магазину: Я пішов і купив його. Тут потрібно спочатку дізнатися, де він найбільший, піти там, підібрати і потім спокійно їсти. Незважаючи на те, що на вас чекають тренувальні ягоди. Невелика жуга і рожиця, трохи приємна.

Але як виростити великий товстий малиновий кущ? Чи є це клімат? Або рослинна порода? Ми можемо сказати 100% - це про вихід! Так, так і дозвольте мені розповісти вам чому.

Коли ви живете з братом, у віці 6, кожен день стає пригодою. Це величезне дерево з порожнистою. Я думаю, що це підробка. Уява дуже багато. Що може бути там? Скарби, секретний лист, гніздо дикої птиці? Як це цікаво. В дійсності немає нічого подібного, крім того, що молоді люди приховують порожні пляшки або деякі сміття, але для дитини це не важливо.

р.

Ще одне ліжко. Вирощується цілий урожай сквошу і сквошу. Але бабуся не потребує їх, і деякі зразки досягають гігантського розміру. Ніж в руці, і йти вперед, вирізати смішні обличчя. На телевізорі вони показали, що вони також можуть бути зроблені з гарбуза, але бабуся не має гарбуза.

А потім ви познайомитеся з місцевими хлопцями. Бабця забороне вас ходити з ними, але немає шансів. Проживання в домашніх умовах нудно. Ви можете піти на річку, рибу, подивитися на яйця kolkhoz geese, плювати з труб з elderberry. Смак розсмоктується, але квасоля відмінно поєднується. Якщо діаметр правий, звичайно.

1983-1994

А потім починаються ягоди. Черрі, вишні улюблені ласощі. Ще одне, що вони люблять виростити на зарубіжних землях. Таким чином, необхідно діяти якомога секретно. Деякі власники дивляться на вас пальцями: скільки це дитина збирає. Але деякі фасування дітей з паличками і сильних слів. Знайте, ми доторкаємось, поки вона не загорнеться.

Але ви повинні піти після малини самі. За допомогою пробної та похибки було встановлено, що найсмачніші та великі малини виростають у бабусі. І це не лінь, а не прилипати до іншої сторони села, це реальний факт. Хлопці, звичайно, побігли нашу малину, але мій бабуся не розумів. І один день ми пішли забрати ягідку разом.

Гарний, червоний, смачний і товстий. Зробляючи весь банк не складний. Як виявилося, великогабаритно поділився навіть самі рослини, викопавши і давав усім. Не безкоштовно, хоча. Складно переоцінювати селянську працю. Сусіди були жахливими і дивними, де вона отримала таку хорошу різноманітність, їх врожай були меншими.

Р

І один день я дізнався секрет великих ягід. Все про добриво. Бабця отримує багато грошей. картопля-гуськ І заливають його окропом. Трохи наполягати. І коли це «теа» охолоджено, вона попросила мене в воду кущі з ними. Кожен два тижні або так. До речі, смородини слід поливати таким же чином. І побачила, що мій бабуся копає, що використовується гуска під самими рослинами. Ймовірно допоміг в кінці. Це секрет.

Пізніше бабуся порадує батьків, щоб тримати цибулю лушпиння, картопляні пілінги і яєчні шкаралупи, не відкинути. Змішайте все в одну масу і закріпіть землю в саду. Мами робили і все ще розповідають про те, як великогабаритні ради багаторазово зберігали нашу культуру. Я бачу це з вами, я не шкода.