14
Сестра від Воронеж поділилася рецептом молока і кавового хліба, смак якого не можна порівняти з чим завгодно
Я показав мені, як запекти дивовижну каву і молочний хліб для чаю! Що ж ввечері я прийшов у відео-версію того ж рецепта на YouTube. Я думав, що це доля і почав готувати.
В результаті було просто бомбардувати! Так тепер я можу поділитися цим рецептом з вами, шановним читачем.
Сьогодні на порядку денного докладно покрокова інструкція з приготування цього ароматного солодкого дива!
І в кінці статті ви вже чекаєте відео, яке чітко показує весь процес приготування.
Кава та молочний хліб
Підготовка
Ось відео версія рецепта. Хлопці з маріону спробували їх краще, дякую за таку майстерність!
про:blank
Дякуємо за те, що ми працюємо з нами! Ми бажаємо вам гарного дня і, звичайно, приємного апетиту!
В результаті було просто бомбардувати! Так тепер я можу поділитися цим рецептом з вами, шановним читачем.
Сьогодні на порядку денного докладно покрокова інструкція з приготування цього ароматного солодкого дива!
І в кінці статті ви вже чекаєте відео, яке чітко показує весь процес приготування.
Кава та молочний хліб
- 300г борошна
- 50г коричневого цукру
- 0,5 ч.л. морської солі
- 1 яйце
- 30г вершкове масло
- 1 ч.л. сухих дріжджів
- 2 ст.л. миттєвої кави
- 150 мл молока
Підготовка
- Спочатку потрібно змішати в мисці розводять борошно з цукром і морською сіллю.
- Потім розчиніть каву в злегка нагрітому молоці. Після повного розчинення кавових гранул, додайте нашу кавово-молочну суміш до борошна. Ми також відправляємо дріжджі і кладемо туди яйце. Після цього перемішайте все міксером до отримання однорідної маси. Далі додайте шматок масла в чашу і перемішайте тісто знову з міксером. Потім кладемо тісто на стіл і пару хвилин намісні руки, щоб зробити її більш еластичною і незнімною. А після того, як одягаємо її в скляну чашу, закриваємо її харчовою плівкою і залишаємо її в тепле місце за 1 годину.
- Наприкінці години ми покладаємо всі світові справи і турботи і бігаємо, щоб побачити, скільки вирощується наше тісто. Ми продовжуємо робити чарівність. Ми викладаємо тісто на робочій поверхні, посипаємо трохи борошна і забиваємо її, утворюючи невеликий торт. Потім нарізаємо торт на рівні частини. А потім з кожної частини ми формуємо невелику кульку.
- Коли утворюються всі заготовки, покривають їх харчовою плівкою і залишають їх на 15 хвилин, щоб трохи виростити. Після цього ми замішуємо кожну заготовку і переформуємо її в гладку кульку. Далі покрийте форму для випічки пергаментом і викладіть заготовки в ній на відстані близько 2 см.
- І знову покриємо форму харчовою плівкою. Залишилося почекати ще 60 хвилин, і можна буде відправляти заготовки з спокійною душею до духовки нагріти до 180 градусів. До речі, до цього не забудьте видалити харчову плівку з форми і злегка посипати бункери борошном. І як для хліба, вам не доведеться довго чекати. Всього 15 хвилин - і ви можете отримати ароматний пуховик від духовки.
р.
Ось відео версія рецепта. Хлопці з маріону спробували їх краще, дякую за таку майстерність!
про:blank
Дякуємо за те, що ми працюємо з нами! Ми бажаємо вам гарного дня і, звичайно, приємного апетиту!
Бюджетний холодний перекус, нагадує як холодну, так і домашню ковбасу
Я ходив додому з магазину, коли незнайомець зловив мене і сказав правду про чоловіка.