З Божою допомогою я збираюся поговорити з дочкою.

Що робити, якщо ваша дочка-в-завдячення жінка і її син сльозливо просить допомогти знайти контроль над нею? Саме з цього питання Галина Тимофєєвана з Тюмена зверталася до нас.

Як дізнатися краще рішення?

Минулі вихідні, сина, Сєрозха, раптом відвідав. Зазвичай він рідко приходить, часто я прийшов до свого будинку, щоб побачити своїх онуків.

Тоді я відразу ж помітив, що Seryozhenka є свого роду змащений і виснажливий. Я почав запитати, що сталося. Він не заперечував, він сказав мені все.

«Мом, Ірина повністю змінила останні півроку. Пам'ятайте, що вона використовується для того, щоб бути? Аффекція, вид,... І тепер це, як якщо на своєму місці абсолютно дивний. Вона постійно влаштовує скандали, почали спілкуватися з мене як підлеглість, не її чоловік. Діти також підняті. Я не знаю, як це почалося, але як отримати все назад до нормального і не розумію.

Моя сина і я трималася пізно вночі. Поки він сказав, і я просто слухав і не міг вірити його слова.

Я не хочу заважати у сімейних справах сина. Але він був дійсно засмучений. Я пообіцяв поговорити з Ірочками. Це буде зрозуміло. Не мати матері, і ми завжди отримали разом. Нехай це все мій вини, мій син.

У неділю, як пообіцяла, я побував у дітей. Як тільки я увійшов в будинок, я відчував напружену ситуацію. Як я не помітив нічого перед? Після всього, тільки пара тижнів тому я прийшов і був ще дрібним, а потім, виходить, за шість місяців щось неправильно.

Щоб розповісти вам правду, спочатку я не знаю, де почати розмову з дочкою-завданням. А потім я вирішив, що це буде краще подарувати їй все у вигляді історії про старому другу. Вона сказала, що чоловік нібито залишив цей друг, оскільки вона раптом стала занадто затребуваною і дратівливою.

Іра мелідно приглушена і відповів, що друг буде краще. Якщо чоловік є рагою, за її словами, то нічого не потрібно витрачати на такий час.

І пішов додому з важким серцем. Мапа Я повинен попросити дочку, що збирався, а не поїсти. Що я можу допомогти мені сина?

Редакційна колегія Ситуація досить складна. Не можна повністю зрозуміти, як вирішити конфлікт, не знаючи причини. Але одне - певний. Не хочу заважати у відносинах сина і доньки, вона була абсолютно правою.

Про те, що всі сімейні питання і проблеми повинні бути вирішені виключно між подружжями неодноразово доведено психологами по всьому світу. Я думаю, що тільки правильне рішення в цьому випадку, щоб наполягати, що син повинен володіти своїм чоловіком і чесно говорити з дружиною. Нерідко жінка не має банальної чоловічої уваги, щоб відчувати себе добре і підтримувати гармонійні стосунки в сім'ї. Можливо, це не виняток.

Що ви думаєте про це? Які поради ви подаруєте нам героїні?