Нобель лауреат Ілля Мечников створив напій, який затримить другу скупштину на шляху

Мечникова беконом Це неймовірно корисний продукт, який допомагає підтримувати здорову мікрофлору кишечника і зміцнює імунітет. У цій статті ми розповімо, як приготувати йогурт, насичений вітамінами, перевагою якого було науково підтверджено відомим Нобелівським лауреатом.

Нобель лауреат Ілля Мечников створив напій, який затримить другу скупштину на шляху

Ілля Мечников – російський і французький біолог, імунолог і лауреат Нобелівської премії. Словники на тривалий час вивчали центеніари в різних країнахв Росії. В результаті найбільша кількість людей, які мешкали на сто років, він знайшов в Болгарії. Це дуже похилого віку люди мали гарне здоров'я, залишалися активними і жорсткими.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Машуд Налгієв (@maskhud1990)

Вчений з'єднав феномен «сходження» з особливостями харчування болгарок. Справа в тому, що вони використовують молочний продукт, дуже схожий на йогурт, який виробляється за допомогою Болгарська культурай Завдяки цьому продукту, стан мікрофлори в болгарках був найбільш оптимальним у порівнянні з мешканцями інших країн.

В цілому, наші предки використовуються молочні продукти з безсмертного часу. Кожна країна має власний спосіб приготування та пиття. Звичайно, навіть без наукових знань і аргументів люди завжди знають, що Ці продукти позитивно впливають на здоров’яй До того ж вони вважалися тривалим життям.

Заслуга Ілліча Мечникова полягає в тому, що він зміг довести користь болгарських паличок і термофільних стрептококів у молочних продуктах. І так зафіксували назву «прості-ваш Мечников».

Пирогов РНІМУ (@rnimu_2med)

Ось основні переваги дивного продукту:

1. Корисні мікроорганізми допомагають розбити білок в амінокислоти.
  2. ЇЇ корми. Бактери молочна кислота, яка виготовляється з молочного цукру.
  3. Тому вони пригнічують. погані бактеріїякі негативно впливають на наше здоров’я, особливо шлунково-кишковий тракт.
  4. В йогурті міститься вітаміни групи В, вітамін А та С, а також незамінні амінокислоти.

浜у 涓 蹇 Так, поспішайте поділитися рецептом цього чудотворного йогурту, який заслуговано Українськийй Виготовлений йогурт Мечникова в домашніх умовах дуже простий. Для цього нам знадобиться натуральна сметана. Вона повинна бути присутнім. 2 основні компоненти: Болгарська паличка і термофільна стрептокока. До речі, тепер такі стартери можна знайти в аптеці або супермаркеті. Якщо ви не знайдете його, ви можете шукати інтернет і замовити.

Alesyako (@provitalactis.msk)

Підготовка
  1. Перш за все, нам необхідно відварити молоко і охолодити його до 38-40 ° С. Для визначення температури краще використовувати термометр кухні.
  2. Потім додаємо сметану до молока. Ми беремо 2 ч.л. сметани на літр молока.
  3. Контейнер покривається кришкою і загортається ковдрою для підтримки необхідної температури.
  4. За 7 годин йогурт готовий. Ви можете зберігати його в холодильнику, але не більше 2 діб.

й Це простий рецепт кефіру. До готового виробу можна додати фрукти, мангал, вівсяна, насіння шия - коротко, диверсифікувати на волі. Я не знаю, як продовжити життя, але переваги організму не сумніваються. Сучасні дослідження підтверджують, що баланс мікрофлори кишечника - запорука здоров'я і благополуччяй

й І ви дійсно думаєте м. Львів Доброго дня! Поділіться думками про це. Чекаємо Вас!