11
Я хочу кулінарне тісто, щоб вийти як мати-в-право.
«Кулич на завареному півкулі за 20 років! Все завжди виходить ідеально. Я ніколи не змінив цей рецепт! Моя мама-в-правила мене. Ну, в цьому році я зварюсь. Я дуже хочу, щоб мати мій Ми будемо раді!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування печива свінгерий З родзинками, крупою, лимонною шкіркою і ароматними спеціями!
Кульич на заварених тестах Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з 25 вишуканих ідей як прикрасити Великодній торт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Кульич на завареному тісто виходить високо, пористий, ніжний. Добре, прянощі і сухофрукти з крупами роблять випічку солодкою і ароматною. Тісто дещо нагадує італійське пюре. При подрібнюванні кулич не розсипатися на всіхй Чудовий рецепт, рекомендую всім!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування печива свінгерий З родзинками, крупою, лимонною шкіркою і ароматними спеціями!
Кульич на заварених тестах Інгредієнти
- 1кг борошна
- 50г дріжджі
- 370г молока (1,5 ст.л.)
- 250г цукру
- 10 жовтків
- 3 білки
- 200г вершкове масло
- 100г родзинки
- 25г кандид
- 3 ч.л. лимонної шкірки
- 0,5 ч.л. горіха
- 0,5 ч.л. шафран або турмерик
- 16г ванільний цукор
- щіпка
Підготовка
- 3/4 варення молочного пива з 150 грам борошна і швидко перемішати все з дерев'яною ложкою до однорідності. Залиште масу для охолодження.
- Щоб приготувати опар, розвести дріжджі на 0,5 склянки теплого молока і додати 100 грам борошна. Залиште на 15 хвилин, а потім з'єднайте з першою масою (залийте молоком). Добре перемішати і залишити на 1,5 години.
- 10 жовтків і 3 білки, змішаних з 250 грам цукру і солі. Зробіть гарну суміш.
- Змішайте підхід опару рідкою яєчною сумішшю. Додайте 250 грам борошна і добре перемішайте тісто. Залиште його в теплому місці за годину.
- Після години додайте до тесту другу частину рідкої яєчної маси і 0,5 кг борошна. Добре замішайте тісто, не варто приклеїти руки. Також додайте розтоплене вершкове масло. Месники до тіста вбирають все вершкове масло.
- Додайте родзинки, лимонний пілінг, горіх, шафран або турмерик до тесту. Проведіть все ретельно і залиште на півгодини в теплому місці. р.
- Після 30 хвилин беремо прес-форми для хлібопекарських тістечок, закриваємо їх пергаментом, оливаємо їх і заповнюємо тісто на третину. Покрийте рушником і викладіть його на ще півгодини.
- Перед випіканням змастити тістечка збитим яйцем. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45 хвилин. Зробіть тістечка глазур'ю і прикрасить як вам подобається. Я його використовувати. порошок І трохи зефіру.
р.
Також я пропоную познайомитися з 25 вишуканих ідей як прикрасити Великодній торт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Кульич на завареному тісто виходить високо, пористий, ніжний. Добре, прянощі і сухофрукти з крупами роблять випічку солодкою і ароматною. Тісто дещо нагадує італійське пюре. При подрібнюванні кулич не розсипатися на всіхй Чудовий рецепт, рекомендую всім!
Ацетитний торт, який з рецептурою успіху замінить сирники
Син матері друг приніс бочки насоса в країну, родичі перевозять його в руках