Перфуми для запаху солодкого навесні і травень

З настанням теплого періоду року час змінити не тільки шафу одягу, але і парфумерну шафу! Видаліть важкі куртки і взуття з важкими запахами. Парфуми для весни повинні бути не тільки легкими, але і сливи, щоб аромат не втратив вологу погоду!

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, вибір наймодніших запахи весни 2021й Дуже сподобалося запах дощу і дощу!

Духи для весни

Якщо ми говоримо про аромат свіжого, весняного і водночас сливу, це обов'язково нова версія Парфуми де Марли Деліна Ла Росе. Це сучасний ода для природи, ні іншого способу!

Натхнені молодими французькими жінками замочують хустки в рослі, щоб зволожити їх обличчя восьмому столітті, парфуми заливають в пляшку матового скла і додають ноти італійської бергамота, сутність турецької троянди і гаїтіан Ветівер.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Пост спільний @perfumoveloveanety

Pure Musk для її naarciso rodriguez Затишне кільце гіацинтів і туману начинку будь-якого простору. Все це відбивається в ароматі Pure Musk для неї!

«І кожен запитає: що це пахне так солодко? З усіх куточків Всесвіту! І ви всі ці загадкові, в хяцинті і фрезії, ходьба люблять себе - і всі падають з стеками! - це як стиліст друг описав цей аромат для мене після дегустації весняних парфумів. Я вже мріяв про це, не тебе?

Послання Анастасія Сметаніна (@nas_tassya_s)

Daisy Marc Jacobs Весна Є три аромати в пляшках з квітами. Неприємність весни відбивається зеленими і рожевими акцентами: зеленими кардамонами і бутонами троянди в Дайсі Марка Якобса. Дуже цікавий рожевий перець з зеленим чаєм в Daisy Marc Jacobs Eau So Свіжий. І мій улюблений Daisy Love Marc Jacobs Daze буде хребти гілочки з рожевим півонією в бурхливому танці. Знімання, не аромат!

Пост спільного з shoppers_kildonanplace (@shoppers_kildonanplace)

Le Labo Baie 19 Це запах дощу! Але це не про мокру стручку води. Le Labo в своєму прекрасному створенні Baie 19 змінює перспективу і, навпаки, дивиться на небо. Там, де водяна пара осідає на частинках, що піднімаються вітер з землі, і дощів на вулицях міста.

Арома запахи озону в поєднанні з гострими кристалами льоду і нотами сосни. Що-небудь про травневих відбійників!

Пост спільного LE LABO Fragrances (@lelabofragrances)

Soleil Neige Tom Ford любить Tom Ford з усім серцем. А цей запах особливий! Він отримує гусениці. Уявіть, що є сніг у дворі, і ви хочете тепла. А потім сонце виходить, і сніг починає плавати, даючи всім відомо, що весна приїжджає. Аромат захоплює і веде, в жасминові сади, під сипучою скляною кришкою Веснянийй

Я не знаю, як парфумерію вдалося передати реальне почуття сонячного світла в снігу. Але коли я закриваю очі і пахне її, я можу побачити її чітко.

(@mitsouko_)

Eau de Compagne, Сіслі Всі любителі ріжучих трав і літніх саджанців приурочуються до цього аромату. Ласкаво просимо в країну теплицю, де вона пахне товстою з томатним верхом і запаленою водою для поливу. Далі до кав'ярної зелені помідорів - клумба з базиліком і блузкою хубара з соковитими стеблами. Я просто захвата з бульйоном тонів і півтонів Еу де Компагне!

(@gappandora)

Jo Malone Зірка Магнолія Jo Malone має всі аромати персистент! Цей аромат присвячений витонченим і ароматним забарвленням магнолії, тонким ароматом якого збагачений обличчями зеленого листя, запахом цитрусових квітів, невеликим відтінком освіжаючих спецій і деревно-імпланових нот.

J'niss Tanuttha (@shine__shimmer)

Я також пропоную дізнатися, які парфуми зірки не думають про своє життя без. Невід'ємна частина зображення, яка, атлас, не передає картину!

Точно. квіткові ноти Захищає найчарівніші навесні. Такі ноти чудово поєднуються з грязьовими нотами і нотами деревини. Також вода і трав'яні ноти відіграють дуже органічно в весняних парфумах, так як вони відмінно переносять аромат нагрітої землі і першу траву.

Ви можете вибрати для весняних і фруктових і ягідних смаків. Чудовий настрій і весняний оптимізм відмінно переносять ноти полуниці, яблука або смородини.

Як вам подобається вибір? Вам подобається щось, ви обираєте нові. парфуми на пружину 2021?