Навіщо продавати домашні яйця і м’ясні українські бабуся на ринку

Просто так буває, що я часто порівнюю Скільки коштує? В різних магазинах і на ринку. Так, я шукаю дешеві, але я не хочу забувати про якість. Крім того, нещодавно я люблю порівнювати ціни на їжу в різних країнах.

Іноді вам цікаво, наскільки відрізняється вартість в здавалося б сусідніх країнах. Сьогодні, звичайно, український ринок був у пам'яті. Не дивно, що цінова політика України здивує вас.

Уявіть, що зараз ми їдемо на незвичайну екскурсію. Я покажу вам, що і за якою ціною ви можете придбати на ринку України. Я повинен сказати, що БазаарЦе зазвичай просто величезний. Ви можете знайти не тільки їжу, але і багато інших речей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Класичний український борщ не завершується без додавання бобів. Є багато місць на ринку, де можна продати. свінгерий Ціна змінюється, але в середньому кілограм бобів коштує близько 100 грн, або 268 рублів. Ось цей продукт продається в склянках.

Навіщо продавати домашні яйця і м’ясні українські бабуся на ринку р.

Кілька великих вітчизняних яєць Купити за 30-40 грн (80-110 рублів): все залежить від розміру. Яйця літати, як гарячі торти, так що продукт не встигає лежати. Ці яйця роблять прекрасний домашній майонез. Ви коли-небудь спробували зробити цей соус самостійно?

Далі по списку є одним з основних українських продуктів. Яка? Звісно, це крило! Варто сказати, що делікація не дешева. На базарі на 1 кг доведеться давати близько 100-120 грн, або 268-322 рублів.

Навіщо продавати домашні яйця і м’ясні українські бабуся на ринку р.

Звісно, якщо ви любите по засобі довше, ви можете знайти дешевший варіант. Наприклад, за 85 грн або 228 рублів. Я дивлю, скільки коштує льод у вашій області? Пам'ятайте, що при виборі льоду дуже важливо переконатися, що продукт свіжий. Непристойні продавці зроблять все можливе, щоб справити покупця. Ви повинні бути готові до цього.

Вартість м’яса в Україні залежить від багатьох факторів. Якщо свято на носі (наприклад, підхід до Великодня), ціна неодмінно збільшиться. Тепер 1 кілограм свинини можна придбати близько 90-115 грн, або 240-308 рублів. Вибіркові витрати різання не менше 155 грн, або 415 рублів. І 1 кг курки обійдеться майже 80 грн, або 214 рублів.

Інші продукти харчування приходять на ринок і не купуйте соковитий сир - реальний злочин. Магазин не підходить для чого продається в базарі. кілограм нежирного сиру на середньому витрати 60 грн, або 160 рублів. Якщо ви хочете більше жиру, вам доведеться дати близько 80-90 грн, або 214-240 рублів.

Домашній український сир дуже смачний. Це великий інгредієнт для оригінального сирого торта. До речі, просто недавно ми поділилися з вами рецептом святкової випічки. Пальці добре!

Початкова ціна мед - 75 грн, або 200 рублів за 500 мл. І найвища ціна досягає 180 грн, 482 рублів. Вартість, як правило, залежить від сорту меду і виробника. Також на ринку можна купити горіхи і сухофрукти, ціновий тег, для якого змінюється. Наприклад, 1 кг чорносливу обійдеться Вам 90 грн, або 240 рублів.

Українські покупці часто скаржаться вища вартістьй І випадково: буквально наступний день ціна цукру, м'яса або молока може стати більше. Якщо можливо, купуйте їжу для майбутнього. Наприклад, зручно робити з крупами, макаронами, рослинною олією та іншими продуктами.

Також варто відзначити, що український базар не є місцем для непристойних співаків. На жаль, непристойні продавці не дотримуються банальних правил санітарії. В першу чергу це стосується продуктів, які необхідно зберігати в холодильнику при певній температурі.

Всі жахи сучасних магазинів і ринків одночасно показали в популярному Український переклад І. Огієнкай Я використовую, щоб любити його і дізнався багато про зберігання їжі.

про:blank

Скільки коштує харчування в місті? Будь ласка, зв'яжіться з нами в коментарях. Чекаємо Вас!