Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

У одному з епізодів шоу «Одружена людина!» Телеведучий Лариса Гузеєва заявив, що шанси на відкриття сім'ї для жінок після 40 практично нульові. Тим не менш, Cameron Diaz, Salma Hayek і інші знаменитості сильно незгодні з нею. Їхній приклад чітко доводить, що п'ятий декап'ятий декап'ятий час одружитися.

час до маррі Jennifer Aniston Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

Оголошено опитування думок Папи Франциска як одного з найоптимальніших акторів кіно. Але після розлучення з Brad Pitt зіркою серії «Друзі» на довгий час була в положенні «просунутий вдов».

Поки не зустрілися з актором і сценаристом Justin Theroux. Займав участь у серпень 2012 року, а через три роки харизматичний Джастін, відомий глядачам за свою роль у серійній драмі Лівовери, під керівництвом актриси до коронки. В цей час наречена була 46 і наречена 44 роки.

На жаль, у 2018 році пара оголосила про їх поділ. Але в інтерв'ю з доповідниками, Theroux визнає, що він щасливий підтримувати хороші стосунки з його екзаменом: «Чи ви не хотіли, ми не маємо повної драми розриву, і ми любимо один одного». Я щиро, коли я кажу, що я ціную нашу дружбу. Ми не можемо бути парою, але нічого не заважає нам дати один одному радісні моменти і бути друзями. й

Сандра Буллок Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

Один з найнадійніших наречених у Голлівуді неодноразово заявив, що вона не збирається одружитися на всіх. «Я відчую себе самотньою і не вважаю інститутом шлюбу щось обов’язкове», - сказав 39-річний Буллок в інтерв’ю. "Я знаходжу, що жінка ніколи не одружена вважається ненормальним, не жінка, яка одружилася вісім разів. й

Але завжди є людина, знайомство з яким змінює все. Для «Міс Конгеніалті» був телеведучий Джессе Джессе Джессе Джессе Джеймс, який Сандра задружився два роки після пам'ятного інтерв'ю. Сьогодні Буллок - син Луї Бардот і дочка Лайла.

камерон діаз Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

Поза «Ложки» Про роман зірки фільму «Поділитися відпусткою» і гітарист гурту Good Charlotte Benji Madden був відомий, коли Камерон був 42 роки. В першу чергу кілька вірять в серйозність своїх відносин, але через 6 місяців пара підписалася без шуму.

Для діазу, це перший шлюб. Займається, що сімейне життя значно змінив акторку. Тепер запальна блондинка рідко відвідує вечірки і позбавляє всіх її вільного часу на здоров'я і чоловіка.

Сальма Хайк Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

Мексиканська актриса була 41, коли вона подарувала дочку Валентини. Про весілля з батьком дівчини, французьким мільярдером François-Henri Pinault. А потім Сальма дізналася про невідповідність бізнесмена і зламала стосунки.

Тим не менш, з часом Піно вдалося заробити прощення. На 43, Хайек пішов з оселя з її довгому хлопцю, щоб сказати так вперше в її житті. «Я допоміг мені стати набагато краще. Ми разом 15 років і наша любов сильна, сказав Фріда зірка.

Нікола Кідман Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

Після її розлучення з Тома Круїз Ніколь не міг знайти своє щастя надовго. Зірка була зарахована численними романами, але за межами ромерів вона не ходила. У 2005 році Ніколь зустрів музиканта Кейт Urban.

Через рік любителі одружилися в будинку акторки в Сіднеї. Незабаром пара дочок неділі троянди і віра Маргарет. Два більше дітей Нікола прийнята в шлюбі в Cruz.

Ліза Едельштейн Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

Актриса, відома своєю роллю в телевізійному серіалі Будинок, одружений вперше, відзначає її 48-й день народження. Вибір зірки був художник Роберт Руссел, з яким Ліза від декількох років до весілля.

Олена Миррен Зірки, які вперше запросили на маррі після 40 років

Оскар-виграюча актриса Helen Mirren (née Helen Lydia Mironoff) неодноразово сказав, що вона не любить хворобливі розриви, і тому ніколи не одружиться. Але що всі змінилися після зустрічі директор Taylor Hackford. Helen and Taylor від 12 років і одружений, коли актриса була 52.

Коли ми не очікуємо. І, непристойно, вік це не заважає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після того, як ви дійсно знайшли чоловіка, все інше не важливо.

У статті та попередній перегляд використовуються фотографії.