Після Великодня, залишилося багато варених яєць, я підготую від них королівську закуску.

Яскравий Великоднє свято проходив, а зварені яйця в холодильнику залишилися. Для того щоб не загубити, варити. пісяютьй За смаком виходить дуже ніжний і не відрізняється від м'яса. Приготування такого перекусу не займе багато часу, але його смак приємно здивує.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки пісяютьй Ранкова кава страва!

Після Великодня, залишилося багато варених яєць, я підготую від них королівську закуску.

Яйця варені в холодильнику Інгредієнти
  • 3 варені яйця
  • 1/3 ст.л. горіхів
  • 1 цибулина
  • 1 ст. майонезу або сметани
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 1 ч.л. гірчиця
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Очистити цибулю, нарізати невеликими шматочками, а потім обсмажити її в сковороді з рослинним маслом до золотистого. 101702

2. З м'ясорубкою або блендером, шліфованими горіхами. Після Великодня, залишилося багато варених яєць, я підготую від них королівську закуску.

3. Очистити яйця і розбити їх трохи виделкою. Після Великодня, залишилося багато варених яєць, я підготую від них королівську закуску.

4. У мисці блендера викладаємо яйця з виделкою, обсмаженими цибулями, горіхами. Додати майонез і гірчицю. Додати сіль і перець за смаком. Удар блендер на однорідність. Після Великодня, залишилося багато варених яєць, я підготую від них королівську закуску.

5. Це, яйце-паста готовий. Бон придаток! Після Великодня, залишилося багато варених яєць, я підготую від них королівську закуску.

Для ознайомлення з рецептурою пасти з кицькаДивіться відео з кулінарного каналу Світлана Анаканова. Випробувано більше одного разу на сімейних святах, зустрічі друзів і в щоденній домашньої кухні, я дуже рекомендую!

про:blank

Також з варених яєць можна приготувати яєчні труси. З додаванням цибулі і картоплі вони створюють ілюзію присутності м'яса. Фруктовий і незвичайний, варто спробувати приготувати!

Я впевнений після цього рецепта, приготований яйця холодильника Вони не залишають довго. Яєчна паста є чудовою основою для швидкого закуски сендвічів. Смачний, ніжний, ароматний і цікавий за смаком, посипати яйцями, цибулею і горіхами варто оскаржити багато.

Ваші гості здивують свій смак і ніколи не здогадують, що його варять без додавання м’яса!