Чим корисно вичавити томати і рослини сусідів нижче їх?

«Як висадити томати в грунті, щоб згодом зібрати багатий урожай червоних і жовтих красунь?» попросили сусіда в країні минулого року, в травні. Дядько Vasi має особливий характер. висадка томати. Висаджувати їх разом з «сусідами» у вигляді цибулі і оксамиту. Я вирішив спробувати себе. Кущі виросли міцними, не з'явилися! У цьому році я буду використовувати свою технологію знову.

Сьогодні видання. "Сайт" поділитися цікавим способом томатна посадкаМій сусід навчив мене. Ось так!

Чим корисно вичавити томати і рослини сусідів нижче їх?

Травневі свята пройшли, що означає час, щоб зробити сад. сусід говорить томати Як пластилін: що потрібно, ви його робите. Варто подивитися на кущі - він розповість вам, що він потребує. Тому варто починати «збір винограду» помідори навіть в розсаді.

1-е годування йде на 3-й день після того, як розсада повністю розгорталася листя котиленолу: 2 грам кальцій нітрат йде на 1 літр води. Друге годування потрібно робити на тиждень після першого. Ну і третій слід виготовити після появи двох пар справжніх листків. Для одного літра води потрібно взяти 10 грам суперфосфату. Змийте гарячу воду 24 години до поливу.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Пост поділений країнами ідеї (@dacha_sadandogorod)

Зробіть четверту подачу на тиждень після третього. Один літр - 2 грам кальцій нітрат. П'ятий внесення добрив відбувається після появи 4-ї пари справжніх листків.

Дядько Vasya каже всім полив Не просте вода, але дуже слабке рішення будь-якого комплексного добрива.

Перед посадкою помідорів у відкритому грунті необхідно його загартувати. фіолетово-блакитний відтінок стебла від кореня довжиною 3 см вказує на те, що розсада загартована і готова до посадки. Перед посадкою томатні рослини Необхідно видалити два нижні листки.

Пост поділений кращими томатами і перцем сортами! (@cemena_ogorod_fuksii)

І тепер важливо: помідори займають багато місця, і коли сад невеликий, це може бути дуже розчарування, тому що сайт не гумовий. І теплиця теж. Але є вихід, і це спільні посадки. До речі, переваги такої спілки є двома: це добре для обох культур.

Отже, що ми висаджуємо? Найкраще висаджувати томати поруч з морквою, Пекінською капустою, полуницею, бобовими, часником і салатом.

Пошта поділена Nature Poems FLATLAY (@priroda_v_kvadrate)

Також добре сіяти гірчицею в ногах помідорів. Листя гірчиці будуть соковитими і смачними, а гірчиця сама захистить помідори від лушпиння і фітофотонів, і навіть грунт збагачений.

На сусідній базилік захистить помідори від шкідників, а також покращить їх смак. Останнє завдання ідеально керується мелісом, м'ятою, шабером і шавліям. Також можна посадити луку поруч з ним.

Послання Владислава (@vladislav_azanov)

І дуже варто посадити оксамитові помідори. Квіти прикрасить неперевершене ліжко з їх цвітінням і відлякують від шкідників.

Говорячи про полив. Приват Спільне покриття Вода повинна бути рясною, щоб волога була достатня для обох культур.

Оленою Риманською (@olena_romenska)

Але картопля томатам обов'язково не варто посадити. Обидві культури відносяться до тієї ж сімейства кошмарів, і тому схильні до тих же недуг і шкідників. Разом вони швидко зловлять фітофтороз, а інші негативні явища на них будуть поширюватися з дивовижною швидкістю.

Помідорні огірки також погані сусіди, так як їм потрібна різна грунт. Перший необхідний азот, а другий необхідний кальцій і фосфор.

Щоб висадити помідори, потрібно копати отвори 40 сантиметрів глибоко. Висаджувати розсаду землею безпосередньо в поливену землю. Рослина низькорослі рослини безпосередньо, переросла - під невеликим кутом.

Пост спільного насіння від SEMCO (@semco_junior)

Кожне висівання покрите сипучою землею, затираючи її руками. У висновку потрібно залити мульчою: минулий рік компост, соломка, тирси, різати і висушити траву. Деякі садівники біля кожного томатний паросток залишити невеликий отвір - це зручно для господарського кореневого годування.

Пошта поділена Nature Poems FLATLAY (@priroda_v_kvadrate)

Хочу дізнатися, чому не варто їсти помідори. В результаті максимальний урожай і мінімальний догляд!

Тепер ви знаєте, як правильно посадити. заземленняй Ну, якщо у вас є власні трюки при посадці цієї королеви саду, я буду раді прочитати про це в коментарях!