Хтось постійно кинув сміття на моєму паркані, за допомогою старого телефону я зміг зловити малинову.

Відеокамери в під'їздах будинків стають все частіше, допомагаючи забезпечити безпеку мешканців і безпеку майна. Але якщо в будинку немає такої системи, то є необхідність для неї, відеоспостереження через смартфон.

Хтось постійно кинув сміття на моєму паркані, за допомогою старого телефону я зміг зловити малинову.

Для дистанційного моніторингу Ваших дітей у дворі, авто, приватній садибі або котеджі, вам буде потрібно тільки свічка старого смартфона і доступу до Інтернету. Ми розповімо, як організувати все, які програми для установки і де дивитися картину з камери.

Отже, підготуйте донорський телефон, який буде діяти як камера відеоспостереження.

Щоб стріляти його, що відбувається в дворі, буде зручно використовувати найпростіший штатив.

За допомогою постійного підключення смартфон «eats» акумулятор за добу. Тому для постійної роботи біля майданчика монтажу необхідно вийти розетка.

Тепер перейдіть на Play Market і знайдіть «Альфадна камера». Ви побачите програму, яку потрібно встановити на смартфон. Ви можете зареєструватися через обліковий запис Google.

У додатку ви будете вітати «Налаштування Майстеру», який попросить вас вказати, що використовується камера Альфреда: перегляд дитини, вихованця, домашньої безпеки тощо. Встановіть Альфред на інший пристрій, який ви використовуєте як монітор.

Це може бути інший смартфон, ноутбук або комп'ютер. Встановіть пристрій за допомогою входу в додаток під одним обліковим записом на другий пристрій. У парі також можна зробити за допомогою QR коду.

Залишилося дати доступ до програми до камери телефону, направляти його на об'єкт відсотків, переконайтеся, що функція роботи з виявлення руху, і готовий!

Де дивитися відео Щоб дивитися трансляцію з камери на ПК, перейдіть на сайт alfred. camera/, натисніть на кнопку WebViewer і ввійти в свій обліковий запис. Якщо все зроблено правильно, ви відразу побачите картину з камери.

579340 р.

Для використання вашого основного смартфона як монітора, встановіть те ж саме додаток на ньому, ввійдіть в обліковий запис і виберіть розділ монітора. Тепер, навіть сидячи на роботі, ви можете побачити, хто кидає сміття під парканом вашого заміського будинку або прибрати емблему Toyota з автомобіля. Звичайно, це не замінить повноцінну систему відеоспостереження, але як бюджет і тимчасове рішення, це може бути корисним.