28
Бруней Даруссалам
Ви не любите брюссельські ходи? Ви просто не можете приготувати його! Як приготувати Брюссель Я дізнався від шеф-кухаря ресторану столиці. Рецепт дуже простий, і смак сподобається як дорослим, так і дітям.
У невеликих брюссельських проростках є однакові амінокислоти і мінерали, як і в інших видах капусти: натрію, магнію, кальцію, фосфору, калію, залізо, фтор, марганець, йод, кобальт і цинк. Тільки один вітамін С в Брюсселя проростки містить до 5 разів більше, ніж в інших видах овочів, фруктів і ягід. До речі, кажуть, що пропарити або обсмажити в оливковій олії брюссельські проростки допомагають зняти набряк під очима.
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці Брюссель капуста І тріщини. Не можна відірвати!
Як приготувати брюссельські паростки смачні інгредієнти
Підготовка
Детальніше про цей рецепт, дивіться відео з каналу «Lena Li Tasty Italy». Є багато освітніх відео на цьому каналі. життяІ, звичайно, перевірені часом рецепти.
про:blank
Я також раджу познайомитися з 6 легкими і соковитими салатами на літо. Отримай вітаміни на весь рік!
З деяких причин ця капуста іноді має занадто гострий, гіркий смак. Щоб позбутися від неї, брюссельські проростки потрібно залити холодною водою, довести до кипіння і кип'ятити протягом декількох хвилин з додаванням лимонного соку.
Тепер ви знаєте, як шемале смачний. Я впевнений, що ця страва обов'язково сподобається навіть тим, хто ще не спробував цей вид капусти.
У невеликих брюссельських проростках є однакові амінокислоти і мінерали, як і в інших видах капусти: натрію, магнію, кальцію, фосфору, калію, залізо, фтор, марганець, йод, кобальт і цинк. Тільки один вітамін С в Брюсселя проростки містить до 5 разів більше, ніж в інших видах овочів, фруктів і ягід. До речі, кажуть, що пропарити або обсмажити в оливковій олії брюссельські проростки допомагають зняти набряк під очима.
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці Брюссель капуста І тріщини. Не можна відірвати!
Як приготувати брюссельські паростки смачні інгредієнти
- 400-500г Брюссельські маршрути
- 5-6 тарілок вершкового сиру для тост
- 4-5 ст.л. оливкової олії
- 1-2 ст.л. мелених тріщин
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Огляд капусти локшини: верхні листя, якщо виникають пошкодження, розрізають. Нога кочану, якщо вона груба, слід також порізати. Виріжте більші навпіл. Маленькі можна варити ціле.
- Поставте капусту в каструлю оливковою олією. Каркас його під закритою кришкою протягом 10 хвилин до м'якого. Продам його і за смаком. Якщо капуста не стане м'якою всередині протягом тривалого часу, але вона розсипається зовні, можна додати трохи води в каструлю.
- Поверніть капусту, а потім посипте половину тріщин. Настати 2 хвилини, а потім знову перевернути і посипати тріщинами. (Оберіг за хвилину)
- На капусти в тріщинах кладуть пластини сиру. Покрийте каструлю кришкою і відключіть вогонь. Після того, як сир розтоплений, це ознака, яку капусту можна подавати до столу.
- Це, смачно, сердечно. шемале Готовий. До речі, італійці воліють додавати таку капусту як доповнення до макаронів густих сортів. Для макаронних виробів все ще йде кальмар і натертий сир. Дуже смачна паста з Брюсселями. Але також як самостійна страва, ця капуста з сиром є дивом. Бон привіт!
Детальніше про цей рецепт, дивіться відео з каналу «Lena Li Tasty Italy». Є багато освітніх відео на цьому каналі. життяІ, звичайно, перевірені часом рецепти.
про:blank
Я також раджу познайомитися з 6 легкими і соковитими салатами на літо. Отримай вітаміни на весь рік!
З деяких причин ця капуста іноді має занадто гострий, гіркий смак. Щоб позбутися від неї, брюссельські проростки потрібно залити холодною водою, довести до кипіння і кип'ятити протягом декількох хвилин з додаванням лимонного соку.
Тепер ви знаєте, як шемале смачний. Я впевнений, що ця страва обов'язково сподобається навіть тим, хто ще не спробував цей вид капусти.
Яка сметана зробила мене забути про покупку і як зробити це
Посміхатися частіше, взяти сорок років в моїй фірмі 50