священик втомився від імітивного сповідання, його в'ялення зраджує

Професія священика вибирається кількома. На додаток до того, що священик знаходиться в храмі на свята, він не має днів. Чи не достатньо одного диплома стати священиком, кандидат повинен відповідати всім вимогам і пройти обряд скоєння в святому порядку. Робота священика важко, не всі залишаються служити Богу за решту свого життя.

священик в храмі, що це таке священик, сказав батько Степан. У Львівському духовному семінарі та Українському Католицькому Університеті. Тепер священик працює в Парижі греко-католицькому соборі св. Володимира: Люди приходять до церкви, бо це необхідно, щоб вони навчалися з дитинства. Частина парафіян знаходиться в храмі, а їхні думки знаходяться далеко за стінами церкви.

Я був в храмі протягом двох років, і я фактично втомився. Я втомлюю слова Анафори щодня, щоб люди, які не очікують Бога. Я не втомився тому, що я сумний, але тому що я соромлюся тих, хто прийшов до церкви.

Не хочете бути ближче до Бога, вони чекають на Гаррі Поттера з чарівною паличкою, майстрам, які подарують всім побажанням. І хто не очікує нічого, просто йде на послуги інерції. Люди забути сутність вірної віри, вони забули, чому вони повинні йти до церкви. Вони приходять з звички і навчають його дітям, і вони не знають чому. й

Я втомився від сповідань до людей, слухаючи свої проблеми і досвід. Ви ніколи не почуєте їх, «Чому, пробачте мене за гріхом». Коли вони приходять до похорону загиблого, здається, що в храмі немає одного іншого. Ті, хто приїжджає до молитви за своїх близьких, більш стурбовані традиціями та звичаями, які не мають нічого спільного з Господом.

Я втомлюся з марируванням молодих людей, які поспішають в ресторан або фотосесію і не думають про те, що відбувається в церкві. Тоді чому вони приходять до храму? Тому що це традиція. У моїй пам'яті одна пара я одружився цей захід, як Сакрамент Божої Матері. Вони слухали і слухали, і весь світ почули їх. Я все одно чую, що щира «так», вона ще жива.

Ви, ймовірно, вирішили, що такий батько не належить до церкви, якщо він говорить про це. А батько Степан не скаржаться на долю. У храмі під час служби тіла і душі він викликає лише парафіяни. Бо "Год є живим, він не десь на небі, він тут з нами і він бачить все, - каже Степан.