Для чого сина апологізує матері, коліно

Чим не прощастила дружина? Що може зробити люблячий чоловік і батько знищити сім'ю? Ви не думаєте, що ви не можете пропустити, якщо ви дійсно люблю когось? Історія Володимира з Уфа показує, що не все так просто в цьому житті і іноді ми повинні зробити дуже болючими вибором.

Марина і я думав довго, щоб змінити наше життя. Дочкам стрімко зростає, і можливості забезпечити всім дівчатам, які потребують щороку. 6 місяців тому, ми взяли серйозний крок.

Я пішов до Чехії, щоб працювати. І для того, щоб забезпечити нормальне життя сім'ї в моїй відсутності і випустити всі документи для подорожі за кордон, довелося продати свою квартиру матері. Моя мама підтримала мене відразу. Вона любила перспективу життя з її онуками, тому вона довго приймала її прийняти таку глобальну зміну. Для чого я був безглуздий вдячний.

Я теж радий, як моя дружина ручила план. Моя мама пообіцяла доглядати за матір'ю, як її власний. Я пішов з спокійною душею і в повній впевненості, що тепер на житті, нарешті, краще.

Але на моєму поверненні всі мої сподівання на щасливе майбутнє разом були затінені.

Перетин кордону на шляху назад, я тільки думав про те, як живуть жінки, які вони роблять. Що робити зараз? Що думають? Чи пропустіть мене стільки, скільки я пропустив їх? Яка дівчина буде першою, щоб захопити папку?

Я дуже дивився, як тихо моя родина зустрілася. «Чим не ви попередили мене, що ви прийшли сьогодні?» Моя мама не була...

Спочатку я думав, що мій мама був для прогулянок або вирішив зустрітися з другом. І тому, що він занадто втомився від дороги, він не запитав будь-які питання, але просто пішов до місця. Але коли я відкрився вранці, що мій мама все ще пішов, я почав хвилюватися і попросити дружину, що було питання.

Марина випарила відповідь на тривалий час. А потім вона дивилася на мене з тим же дзвіником, що вона бачив, і вона сказала, що мама не належала тут.

р.

Виявилося, що моя дружина була просто втомилася від отримання разом з матір'ю. Так вона послав її в годівницю будинку. Ця новина шокувала мене. Я не можу уявити, що мій коханий може піти так низько!

У той же день я забрав мій будинок, і сказав мені, що я хотів розлучення. Я не хочу, щоб бити своїх дочок, але я не можу зробити інакше. Я не можу нести думку про те, що жінка, яка допомогла мені це зробити.

Ви думаєте, що наш герой зробив правильне рішення? А, можливо, Володимир був перегрів і міг все вирішити по-різному? Яка порада ви подаруєте нашу історію?