Я був відсортований після того, як мій бабуся пішов і знайшов цілу шафу радянських страв, і тепер я не знаю, де його покласти.

Сучасні набори посуду відрізняються за винятком якості виготовлення. Матеріали використовують стандарт: алюмінієва, нержавіюча сталь, тефлон і іноді силіконова. Вибір, які використовуються для того, щоб бути більш насиченими. Але продаж посуду минулого є справжньою проблемою. Ось чому.

У зв'язку з рясним різноманіттям форм, матеріалів і кольорів кухонного начиння часів СРСР дуже важко оцінити. Ви знаєте, що це коштує гроші, але скільки запитати клієнта? Ми намагаємось звернути увагу на цю проблему в нашій статті.

На продаж страв був такий випадок. Ми отримали один з наших друзів, зателефонуємо їй Марина, місто однокімнатної квартири практично в центрі міста. Він мусить бути бабуся, кульбабабаби, хто жив там самостійно. З старої звички мій бабуся любив, щоб зберегти гроші і рідко кинув зайві речі в сміття. Ось як старий Плюшкін.

З одного боку, всі номери повні з речей. З іншого боку, цікаво вивчити. Головна! Це було все: букет одягу і взуття. Деякі рулони з тканиною, яка, на жаль, довго перетворилася в ганчірки. Склади консервованої їжі всіх видів і незамінних продуктів, таких як сіль, сірники і все це. Але що дійсно зацікавило Марину величезні набори страв.

Ця страва була дуже багато, і вона була все безпечною і звуком, добре упакована в коробки. Деякі екземпляри були загорнуті в старих светрах, очевидно, що ніхто не випадково зламав їх. Скарби самотньої жінки!

Розпорядження? Дійсно, більшість речей довгалися, що впадуть в розпад і доводилося відкинути. Це життєдіяльність, звичайно, чужа робота, але нічого не робити. У кишенях деяких светрів з’явилися приховані «на пізніх» банкноти, які здавна вийшли з експлуатації. Цей випадок був залишений як пам'ять.

р.

Але що про посуд? Найлегший спосіб, щоб взяти його поза, залишити його біля списків. З'ясуйте, що робити з ним, обов'язково. Якщо після 10 хвилин зникне «колекція» старого чорнило, ймовірно, від 80-х, то практично нові, не розтріскуються страви. Це єдине, що не можна зробити категорично. Зареєструватися рука не піднімаєтьсяй

Ви дізнаєтесь про те, що вони надходять в місто. «Я буду купувати в сипучих монетах, стравах, замовленнях, порцелянових фігурках і так далі». Ординарні крамниці, купуючи від населення все пов'язане з минулою епоою. Купити за копійки, продати на рубль. Це майже не схожа на те, що ви хочете, крім того, вони дадуть вам гроші для шоколадного бару. Запевнити себе, не більшей

Деякі люди використовують свої послуги з різних причин. Перш за все, це пікап. Ви не повинні нічого робити, вони знайдуть все. По-друге, опт. Вони купують все. Однак, як ми сказали, ціна настільки низька, що потім йде на інший тиждень як Spit. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я позбавлявся від сміття, і я думаю, що вони отримали вас.

Продаємо страви окремо - найскладніший спосіб, це також найдовший. Для цього потрібно спеціальне вену: продати дорожче, знайти покупця і в цілому - зрозуміти свій товар. Задоволення Інтернету може надати велику угоду про інформацію. А також з відео або фотографії. Але ви зможете знайти інформацію.

Почати з шемалей На більшості радянських страв можна побачити стигма, яка може розповісти, що саме об'єкт стоїть перед вами. У той же інтернеті багато інформації про вік товару, його приблизну ціну, матеріали з яких було створено, і місце виготовлення. Не більше, ніж це.

Коли ви вирішите за ціною, вам потрібно шукати форуми колекторів вашого міста або країни. Поговоріть на них, перейдіть на онлайн-ринок фрея. Ви можете створити один або більше оголошень про ваших скарбів. Інтернет величезний. JavaScript licenses API Веб-сайтй Хтось обов'язково сподобається купити локони від Melchior або колекції пластин з різними народними мотивами. Ви просто повинні бути в змозі легень і приймати якісні фотографії.

Що зробив Марина. Я розмістив його в Інтернеті, і він пішов. Що не пішло говорити про клієнтів. Але після цього, коли вся колекція була експонована, почалася крадіжка торгівлі. За кілька страв, вони пропонують більше грошей, ніж покупець оголошень для всього. Хоча, щоб бути чесним, Марина залишив щось для себе. Для пам'яті.

р.

Так не дрейф. Якщо ви перебуваєте в аналогічній ситуації, будьте сміливими. Увійтий Є багато ресурсів, де найрізноманітніші колекціонери речей з минулого радять «полювання».