Які покупки лизати гроші з картки, як мову корова

Багато людей намагаються зберегти гроші на щось необхідне, але не всі досягають успіху. Винні для всього можуть бути найрізноманітніші речі: психологічні заглушки, проблеми з десь в дитинстві і навіть свінгерий Хтось кладе у свинарському банку, хтось намагається обмежити себе, але без успіху.

Про звичку. Часом ми витрачаємо на речі, які не потрібні. Швидко, ми в редакції. "Сайт" Принаймні було знайдено три пункти, які врятували значну кількість грошей. Все, що вам потрібно, щоб зробити це зошит і перевірити ваші перевірки.

Необов'язкові покупки Багато витрат фактично приховані. Ми часто знаємо, що саме в нашому кошику. Ви знаєте, що я хочу. пеній Ось що ми зробили.

15898518

Необов'язкові покупки
  1. Маленька побутова техніка
    Ми не говоримо про пристрої, які використовуються щодня. Але є багато тих, хто купується на продаж або знижки. Ми вважаємо, що це дуже в наявностій Як результат, тостер, глибокий фрієр і інші гаджети просто свічуються на полицях. Поспішно, вам дійсно потрібно, щоб млинець?
1 990 Р

Смачний.
Шоколад, сік, деякі печиво, пресети, торти. О, так, завжди солодка вода, і хлопчики мають постійне пару пляшок пива. Здається, як реальний мес, але ви майже йдете в магазин. щоденной Після того, як ви йдете на покупки і розмножте файли cookie близько 25. А потім загони. Добре?

Напівфабрикати
Так, заощаджуючи час, тому що на кухні немає часу приготування їжі. Немає, очікування. Пельмені ще повинні бути варені. Загорніть краватки. Гольбу або що-небудь, викласти його. А ще це. салатй Основна їжа, прямо так. Так, так, ми робимо. Як приготувати власну їжу? Поведи мене, це дешевше і багато іншого! Вам буде потрібно млинець.

З редакційної колегії, одна з наших друзів це: місяць Він розбиває його. Для квартири і квартири. Це для їжі. І це вимкнено. Все, що залишилося, щоб говорити, хліб і видовища. Що стосується напівфабрикатів. Дійсно, хлопці. Ви можете приготувати простий суп або смажитися своїми руками і не займе багато часу. Ви завжди повинні пам'ятати, що це йде кудись і вона йде кудись.

Ресурси час, здоров'я, настрій Також можна висловити грошові умови. Якщо ви хочете заощадити гроші, то провести кілька днів з простою водою, приготувати їжу з свіжих продуктів, використовувати голову і руки, не гаджети. Скоро, це війна пріоритетів, де кожен вибирає свою стратегію. Ви не погоджуєтесь? Тоді сперечатися в коментарях!

Необов'язкові покупки Це часто приховані покупки. Здавалося б, і ви хочете, але якщо ви думаєте про це, то для них немає прямої потреби. Читати нашу статтю про те, що відбувається коли жінка – Бог заборонений, звичайно! – починає економити для себе. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!