Не хочу спілкуватись, хоча я дав молодят квартиру

Сімейні відносини В будь-який час можна погани. Особливо часто виникають конфлікти між людьми, які не вибирають один одного, але спостерігали випадково. Не дивно, що зв'язок мати-в-прави і дочка-в-прави рідко теплі.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться сюжетом літньої жінки, яка односторонньо підняла дві сини, але завершилася все поодинці, хоча вона не мала наміру робити нічого неправильного. З часом вона зможе побудувати відносини?

13027 км

Мій чоловік і я відокремив час назад. Найдавнішим був 10 років, наймолодшим є тільки 4. Я мав підняти своїх дітей самостійно, і переозброєння не вийшло. Але я не втратив серця, я впорався. І мій мама допоміг мені багато. Коли я працюю з ранку до ночі, вона взяла дітей до школи, і забрав, і побачила.

3845668

«Діти виросли в руках і отримали вищу освіту. Я вирішив піти за кордоном на роботу. В цілому вона залишається майже десять років. Про повернення квартири в новобудові в хорошому районі. й

«Святий син вже одружився в той час. І хоча вони жили з батьками доньки, вони будували свою країну будинок крок за кроком і незабаром збиралися рухатися туди. Я не хвилююсь про них. Я був сподіватися більш для мого молодшого сина. й

р.

«Дякую за роботу. Я тільки побачила свою дочку-завдяки кілька разів, але вона здавалася спокійною і розумною. А син був впевнений, що з цією молодою жінкою він хотів побудувати сім'ю. Все, що я можу зробити, був радісним. й

«У кінці я дав квартиру до мого молодшого сина. Вони мали гарне весілля, бо вони хотіли б мати вечірку. Не відхилений, він розумів все. Він отримав багато робіт, щоб зробити, він будівельний хлопець, і він живе довго. Як допомогти мені? Ось молодший. Я мріяв про молодят своїх онуків. Але ні.

На другий день я прийшов, щоб відвідати їх. Увімкнено, якщо все було добре. Моя донька-в-правила мене, щоб сидіти на столі і розповіли мене, що краще побачити один тільки на свята, не кожен день. Так, вони говорять, тільки ми будемо ближче і частіше заварити.

"Дуже, приходьте. Я купив квартиру, і я допоміг їм з весіллям, і вони так вдячні. Дочка-в-завдяки добре подається перед весіллям. Я боявся мого сина, який прийшов до своїх почуттів. І тепер я вирішив показати мій істинний характер.

Я не вірю, що мій син був на боці. Побачити тільки на свята... Чи є які відносини з матір'ю? Вони живуть в квартирі, яку я заробив за кордоном, але тепер я можу навіть піти там? ?

«Святий син знаходиться на боці, він також занедбаний цією поведінкою його доньки, і його брат нещасливий. Але це не робить мене краще. Я думав, що в моєму віці я був оточений родичами, я працював для цього. І вийшов дуже по-різному. Я не знаю, що робити далі, жінка сказав.

Здавалося б, сімейні відносини Вони не розвиваються в кращому вигляді. Надія була за кордоном, діти зуміли віддати себе від неї. І в цьому випадку будувати хороші стосунки з дочкою-в-правом складніше. Але слід стрибати до висновків?

Може бути молодий сім'я потребує часу, щоб поліпшити життя і зрозуміти себе? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чи варто платити стільки уваги сім'ї? Чому ви не зосереджуєтесь на вашому бізнесі та інтересах? Чи варто зайти за кордон?