Хвіст-річний син хоче переїхати наречену, яка 9 років старше

Що ви думаєте, вікова різниця Чи є це питання? Хоча ця тема як старий, як світ, суспільство все ще ділиться на 2 табори. Справжня любов не знає обмежень. У разі, якщо один з партнерів набагато старший.

Герой нашої історії Наталія Михайлівна прагне до 2-ї позиції. Однак це не про жіночу романтику, але про її сина в любові. Що таке неправильно з молодими відносинами Вадима, і чому його мати попсує їх, читайте далі в статті.

Нещодавно син сказав, що він хоче жити з подругою, яку він запропонував. Він 21 і вона 30. Звісно, я був шокований такими новинами і спочатку думав, що Вадим був просто жартом. Але після розмови з ним я зрозумів, що він був серйозним.

Вадим навчається в університеті за контрактом. Мій чоловік і я повністю підтримую, ми все ще даємо кишеню гроші за особисті витрати. Я проти сина, що працює час, тому що я хочу, щоб він добре навчався і не відволікався від чогось. До тих пір він ніколи не мав подруга. Не менше він ніколи не приніс дамі в будинок.

, Україна

Новини з дверей Природно, я почав дати Вадиму багато аргументів, чому ви не повинні мати таких відносин. Я не хочу слухати мене. Мій чоловік вирішив дати ситуації йти. Він підтримує мене, але він не хоче говорити про сина. Ви не повинні ставити тиск на нього, він вирішить все.

Але як ви не можете штовхнути, шкода? Вадим дуже молодий і не розуміє, що він робить. Я також дізнався, що вона і її сім'я. Вона не працює, живе з батьками, які люблять їсти пару напоїв ввечері. Я не хочу, щоб ваша дитина була в цій атмосфері.

Отже, ви дізнаєтесь, що вони точно будуть жити з нами. Але це не робить його простіше! Я не хочу бути під тим самим дахом, як дивний. По-друге, я хочу уявити, де навчаться Вадима, коли він проводить ніч з молодою жінкою щодня.

В цілому, ні спокійні розмови, ні мій одяг, що призвело до нічого. Нещодавно Вадим запросив свою дівчину зустрітися з нами, і я знову переконав себе, що я був правий. Кишеня, внизу, боїться говорити. Не хочу розповісти про себе. Відчувається, що ситуація, як можлива.

Чи не розуміє, що Вадим повинен дати один рік? І вона буде досить знайти себе трохи дорослого і багатого чоловіка. Що можна взяти з сина? Студент, який просто будує своє майбутнє. Я боїться, що якщо вони починають жити з нами, вона буде закінчуватися сином, просто випадає з школи і збирається працювати.

Я не знаю, що робити. Не можна говорити з Вадимом, і чоловік вважає, що вони прийдуть до своїх почуттів, коли вони живуть не менше тижня. Може бути, я повинен зустріти цю молоду леді знову і поговорити її з робити щось висипання?

Мати, як правило, хвилюватися про своїх дітей, навіть коли вони виросли. Не забудьте, як важливо, щоб дізнатися про ваші помилки. Професіонал Вадима і його подруги може розвинутися успішно, а пара з часом одружиться. І, можливо, Наталія Михайлівна права. По-друге, це неправильно, щоб зрізати будь-які спроби сина, щоб стати щасливою.

У місці головного персонажа я поговорю до сина, інакше. Він повинен розуміти, що Життя з дівчиною – велика відповідальність. На одну любов ви не будете йти далеко: потрібно забезпечити себе, будувати спільне життя і так далі. Чи готова 21 рік до цієї зміни?

р.

Які поради можна подарувати Наталія Михайлівна? Ви думаєте, що різниця між шлюбом і відносинами є проблемою? Подаруйте свої думки в коментарях!