Як подякувати степу, який підняв дівчину як дочку

Чи варто надати фінансову допомогу брату, який цілком здатний піклуватися про себе? Чи слід тримати всі обіцянки батькам у молоді? А якщо ви думаєте про ці питання, ми пропонуємо вам зустрітися з сім'єю, яка вже відповіла їм самостійно. Я дивлюся, якщо ваші думки однакові ...

Я залишилася наодинці з моєї маленької дочкою, коли мій чоловік залишив мене. Я не знаю, як я зробив без мого друга Міша. У найскладніший період життя він завжди був для мене.

Після декількох місяців я відновився від важкого розриву і почав жити щасливо. Коли я повністю відпускаю свої минулі відносини, Михайло вирішив, що він завжди любив мене більше, ніж друг і запропонував. Я сказав так. Незабаром ми мали маленьке весілля і мали сина.

Моя дочка не знаю, що Міша не її батько. І він ніколи не продемонстрував, потурбувався про неї і сина Ваня.

Леночка дізналася всю правду, коли батько загинув, і вона успадкувала дві квартири. Не знаю, як боротися з спадщиною. Вона була лише 17 в часі. Всі витрати і турбота про похорон Міша взяли на себе. Як виявилося, я не мав ближчих друзів.

Після двох років Лена вирішила переїхати в квартиру, що вона спадала від батька, а другий почав орендувати. Перед тим як розпочати незалежне життя, Лена пообіцяла, що вона подарувала б одну квартиру своєму брату, коли він виріс і зміг подбати про себе. Але коли прийшов до матерії, дочка рівно відмовилася виконати її обіцянку.

Лена вирішила, що вона потребує другого будинку. «Що я маму, я хочу думати про майбутнє моїх дітей, а не про мого дорослого брата. Так дайте йому жити в квартирі батька, вона сказала, коли я нагадав її про цю обіцянку.

Я не розумію, що поведінка. Misha інвестував так багато в її виховання і любила її рідною. Це дійсно так важко допомогти вашому брату і одночасно подякувати вашому stepfather за свою турботу?

Ви думаєте, що Олена є правою? Чи варто слухати запит матері? Не вагайтеся, щоб поділитися своїми думками в коментарях!