Я хочу серйозних відносин і отримати одружений, покласти шлюб

Минулого тижня я влаштував дату чоловіком. Ми зустрілися в Інтернеті. Коли він зустрів, він не приховує, що крім бізнесу, він має дружину і дітей. Але це не відлякало мене, і наше листування швидко перетворилося на дату.

Замовив таксі в ресторан. Коли я прибув, я був приємно здивований: він був дуже добре на аватарі. Не більше 40, висока, гірчица, в дороге куртка.

"Я вже замовив все, - сказав він, як ми сіли на столі.

А до мого неприємного сюрпризу, більшість з цих дорогих страв були з м'ясом. "Я хотів би запитати, якщо я був вегетаріанським, - я думав, але нічого не сказав.

Вона сказала, що вона захотіла серйозних відносин, «У вас є один салат?» він дивився, щоб побачити свою пластину. - Гаразд, що. В цілому я пропоную регулярні зустрічі. Ви знаєте характер. Повернутися, я допоможе вам з житлом, векселями та іншими речами. й

Я не був готовий до цього.

«Чи нема господині. Я хочу серйозних відносин і хочу одружитися.

Він дивився на мене в небесному.

"Я написав, що я був одружений..."

«Чому я даю вам 24 години на вибір. Або моя дружина.

Поки він замислювався про мої слова, я додав, що крім нього, у мене є інші шанувальники. Не думаю, що він єдиний, хто може тримати мене в компанії. Я не доглядав за дружиною, дітям або собакою. Серйозний зв'язок і весілля те, що я хочу. Роль коханця вимагає терпіння і часу. Я не можу витрачати час на людей, які не готові зробити жертви для мене.

Відповіді не довгалось. Він заявив, що я був першою дівчиною, щоб говорити йому так сміливо і сміливо. Попередню господиню, які здійснили фінансову допомогу. Я повинен бути щасливим з такими пропозиціями. Я не маю свого дому, я не маю своєї роботи, і це приречений запитати його, щоб зробити все.

У відповідь я пішов мовчно і залишив без казки. Він не перший або останній. Вважаю, що я ніколи не був повним, я взяв метро. Одного разу я знав напевно: один день я хотів би зустріти чоловіка, який би зробити все для мене.

Які цілі ми керуємо, дуже часто ми не бачимо, що це може вийти для інших. Чи варто брати на себе дат з чоловіками заради одруженого статусу і відразу ж налаштувати умови для них? Або краще знайти людину, з якою прийде питання шлюбу?

Що ви думаєте? Поділіться своїм досвідом!